Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam cok fazla yem yiyor

yunusemreshn12

Bronz 4 Üye
Kaplumbağalarımın akvaryumunun yanına her yaklaştığımda camdan bana çırpınıyorlar.3'er tane yem veriyorum.(yem supranom turtle)
1-2 saat geçiyor yanlarına gittiğimde tekrar bana doğru çırpınıyorlar akvaryumda yem verdiğimde yeme saldırıyorlar.(Kabuk boyları 5 cm) Bende onları aç sanarak yanlarına gittiğimde yem veriyorum günde ortalama aşağıya eklediğim yemden 10 tane veriyorum.İyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim.

Ekli dosyalar

• download-13.jpeg
    download-13.jpeg
    3.5 KB · Görüntüleme: 6
Sabah 4 adet bu yemden akşam da gammarus ver. Gammarusta sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu al. Jelatini açılmamış kutuda olacak. Açık yem alma, bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir. Bundan stick yemin iki katı vereceksin. İçi boş.

Oranı aşma bu hayvanlar yağ depoladığı için doymazlar. Fazla gelirse kusar kustuğunu bir daha yer.

Sabah 4 adet bu yemden akşam da gammarus ver. Gammarusta sera raffy I, tetra yada dajana markalardan birinin gammarusunu al. Jelatini açılmamış kutuda olacak. Açık yem alma, bayat yada parazit yumurtası taşıyabilir. Bundan stick yemin iki katı vereceksin. İçi boş.

Oranı aşma bu hayvanlar yağ depoladığı için doymazlar. Fazla gelirse kusar kustuğunu bir daha yer.
Peki o yemi alana kadar bu supranomdan kaçtane ve kaç öğün vereyim

Geri