Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam hasta mı hiç hareket etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soner231

Bronz 1 Üye
mailto:/img850/8752/20120126184706.jpg

orda gördüğünüz büyük kaplumbağam çok hareketsiz acaba rahatsız mı onu değiştirip başka mı alsam ?

birde nasıl akvaryum önerirsiniz
yardımlarınızı bekliyorum

edit ecemkoten : Lütfen anlaşılır ve düzgün türkçeyle yazın

Cvp: acaba bugün aldığım kaplunbağım hastamı hiç hareket etmiyor

Akvaryumunuz ve ekipmanlarınız yoksa kaplumbağanızın haraket etmemesi gayet doğaldır. Sıcaklık düştükçe hareketleri yavaşlar.

Keşke önce ekipmanlarınızı alsaydınız. Nir an önce ihtiyaçlarınızı giderin, hayvanlara eziyet olmamış olur.

Onlar süs mü ki hasta olunca değiştirip yenisini alıyorsunuz? O kabın içinde ısıtıcıları olmadığı müddetçe daha çok kaplumbağa değiştirirsiniz.

Belkiz Caliskan' Alıntı:
Onlar süs mü ki hasta olunca değiştirip yenisini alıyorsunuz? O kabın içinde ısıtıcıları olmadığı müddetçe daha çok kaplumbağa değiştirirsiniz.

Kesinlikle Katılıyorum. Onlar süs değildir bir can taşıyorsun kaplumbağaya bakamıycaksan iyi bakan birine ver veya ekipmanlarını tamamla.

Cvp: Kaplumbağam hasta mı hiç hareket etmiyor

Çok sinirleniyorum böyle şeyler görünce. Belkız'a sonuna kadar katılıyorum. Sanki oyuncak alıyorsun ! Bu bozuk çıktı değiştireyim ben bunu ne demek ya.

kızan arkadaşlar fazla tepki gösterdinize inanıyorum zaten ekipman alacağım yarın ozaman resimlerinide görün ondansonra kızan arkadaşları göreyim.

daha yeni biri olarak sordum.

bakmayacak olsam zaten almazdım

Kimse size ön yargılı davranmadı. Gerçekleri söyledi.
Uslubunuza dikkat edin.
Kaplumbağayı verip yenisini mi alayım diyen birine bu şekilde tepki göstermek çok normal.

1. birkere vermeyeceğim

2. ona güzel bir akvaryum filtre ve ısıtıcı yaptıracağım

3. vermek için almadım beslemek için aldım.

a- muhabbet kuşu
b-sultan papağanım var

oınalrı severek besliyorum emin ol kaplunbağlarımıda severek besleyeceğim

Konu amacından iyice saptı. Belliki sizin niyetiniz yardım almak değil.

Konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri