Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam hasta nedenini bilmiyorum

Göz enfeksiyonuna neden olan tabandaki çakılların arasına giren pislikler. Kulak enfeksiyonu da bu sebeple olur. Bunları çıkarın yerine vitasand marka sarı silis kum kullanın. Bu kum hayvan içinde faydalıdır. Kumu yiyerek hazımsızlığı giderir. Bağırsaklardaki olası parazitleri atarlar. Eşelenip vakit geçirirken bacaklardaki eski derileri ve sürtünerek alt bağadaki eski plakaları atarlar.

mailto:/vitasand-dogal-silis-akvaryum-kumu-750-gr-0-7-mm-u-13104

Gözler için eczaneden genta damla alıp sabah akşam 10 saniye arayla her göze dörder damla ve ağzına da yine günde bir defa dört damla damlatın.

Varsa vitamin damladan her gün ağzına bir damla damlatın bu iştahını açıp kırgınlığını alır.

Çakıllar alınıp su emsal sıcaklıktaki yeni su ile değiştirildikten sonra ilk suya iki damla metilen mavisi damlatın. Sonrasında su 50 litre altında ise haftada iki kere 1 damla;üstünde ise haftada 2 kere 2 damla damlatın.hayvan iyileşene kadar devam edin. Düzelince uygulamayı haftada bire düşürün.

Deep fix dezopur, contra-icthtyo yada bio-ichthyo dan herhangi biri olur.

İç filtre de gerekiyor ve kuru alan için ısıtma lambası. Su 28, kuru alan 32 derece olacak.

Geçmiş olsun.

Cvp: Kaplumbağam hasta nedenini bilmiyorum

Bilgilendirdiğiniz için Teşekkür ederim.
İç filtrem ve ısıtıcı lambam da var
Lambayı yeni aldım uvb uva ve ısıtıcı özelliği var diyerek aldım ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum
Kum öneriniz İcin de daha önceleri balıklar İcin kullandığım karışık renkte bir kum vardı arıtma tesislerinden temin etmiştim bu kullanılabilirmi?

Uv ampul sarfiyatsız florasan ampullerdense onlar ısı vermiyor. Spot tip model ise ısı verebilir. Bunun için kuru alana cam derece koyup yarım saat sonra bakarak 32 dereceye göre mesafe ayarı yapabilirsin.

Kum 0.5-1 mm arası kalınlıkta ve içinde deniz kabuklusu parçası yok ise kullanılabilir. Silis kum bu ölçülerde ve tahriş etmeyecek şekilde topak biçimli olduğu için tercih sebebi.

https://www.cornbreadhemp.com/collections/thc-gummies oblige seriously helped me manage mundane importance without making me stroke escape of it. I nip in a certain in the evening after undertaking, and within 30 minutes, I’m on the move more relaxed. It’s like a minuscule mental reset. They taste like conventional sweets but come with all the calming benefits of CBD. I was a fragment unsure at opening, but once in a while I stow away a jerk in my kitchenette at all times. If you're dealing with desire, prominence, or by a hair's breadth need to unwind, these are a full lifesaver. Just now generate firm you’re getting them from a trusted trade name!

Geri