Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam Hasta Oldu

nezihe

Yeni Üye
Merhabalar 20 yaşında olan kamlumbağam da bugün kanama oldu. Ama suyun içinde olduğu için anlayamadım nereden geldiğini sanki kabuk ve et arasındaydi sonra bı anda fotoğrafta görünen şekilde dışkı yaptı çok korkuyorum ve anlamaya çalışıyorum lütfen bana yardım edin
1000093502.jpg
1000093508.jpg
1000093494.jpg
1000093497.jpg

Foruma hoşgeldiniz.

Parazit gibi duruyor.

Hangi marka yemleri kullanıyorsunuz? Açık yem verdiniz mi hiç?

Yada çiğ et?

Kullandığımız yem bu. Açık yem kullanmıyoruz. Sürekli kullandığımız için olabilir mi acaba

Ayağını su ısıtıcıya yada ısıtma lambası çanağına bastıysa yakar bu da su toplanması gibi bir iz yapar. Zamanla geçer.

Yalnız orada açık yara gözüküyor. Hayvan akvaryum taban kuşaklarının köşesine yada dekor veya rampa camsa ona sürtmüş olabilir.

Akvaryum tabanına sarı silis kum alın. Hayvan eşelenip vakit geçirir. Hazımsızlık çektiklerinde yerler ve bağırsaklarındaki olası parazitleri atarlar. Bacaklarındaki eski derileri sürtünüp atarlar.

O yem yeterli değil. Ek olarak omega one adult turtle sticks.

Mineral yemde sera carnivor yada tropical biorept W yeminden birisini.

Kurutulmuş yemde dajana gammarus sticks yemi yada tiksinmezseniz tropical reptiles carnivore yemi alın bu cırcırböceği ve un kurdu içeriyor.

Ayağını su ısıtıcıya yada ısıtma lambası çanağına bastıysa yakar bu da su toplanması gibi bir iz yapar. Zamanla geçer.

Yalnız orada açık yara gözüküyor. Hayvan akvaryum taban kuşaklarının köşesine yada dekor veya rampa camsa ona sürtmüş olabilir.

Akvaryum tabanına sarı silis kum alın. Hayvan eşelenip vakit geçirir. Hazımsızlık çektiklerinde yerler ve bağırsaklarındaki olası parazitleri atarlar. Bacaklarındaki eski derileri sürtünüp atarlar.

O yem yeterli değil. Ek olarak omega one adult turtle sticks.

Mineral yemde sera carnivor yada tropical biorept W yeminden birisini.

Kurutulmuş yemde dajana gammarus sticks yemi yada tiksinmezseniz tropical reptiles carnivore yemi alın bu cırcırböceği ve un kurdu içeriyor.
Çok teşekkür ederim 😊 bunları kullanırsak toparlar diyorsunuz o zaman

Yem çeşitliliği hayvanın gereksinimi olan her ihtiyacını karşılar.

Siz 2 gün dışkısını kontrol edin. Bu parçalar dışkı yoluyla mı çıkmış emin olalım.

Kırmızılık hala varsa bu bağırsakta olan birşeydir. Mide kanamasında bordoya çalar. Ağzına 2 damla zeytinyağı damlatın. Dışkının sürtünüp o yarayı tahriş etmesini azaltır.

Yem çeşitliliği hayvanın gereksinimi olan her ihtiyacını karşılar.

Siz 2 gün dışkısını kontrol edin. Bu parçalar dışkı yoluyla mı çıkmış emin olalım.

Kırmızılık hala varsa bu bağırsakta olan birşeydir. Mide kanamasında bordoya çalar. Ağzına 2 damla zeytinyağı damlatın. Dışkının sürtünüp o yarayı tahriş etmesini azaltır.
Çok teşekkür ederim 2 gün takip edeceğim. Size yazacağım yine 😊

Geri