duygugurten
Yeni Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Akvaryum ölçüleri nedir?
Kuru alan var mı?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Kullandığınız bütün ekipman, yem, takviye ne varsa fotoğrafını atın.
Akvaryumun bir fotoğrafını atın.
Kaplumbağamın nesi var?
Son 1 haftadır bu şekilde ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirimsukaplumbagasi.com
Gözlerini hiç açamıyor bu şekilde tekrar atayım fotoSu dışında yemek vermeyin hayvanı boğarsınız.
Gentanın kullanımını @cem admin yazacak.Akvaryum ısıtıcı lamba rampa hepsini aldım. Gentayı da aldım ağızını açmıyor ben tuttuğumda da iyice içeriye sokuyor kafasını. gözlerine mi damlatsam damlayı acaba? bide hiç kıpırdamıyordu, akvaryuma koyduğumda yüzmeye başladı Bi tek gözlerini açamadığı için rampaya tırmanamadı. Bu damlayı ne şekilde ve kaç gün kullanmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Evet akşam bakar genellikle.Cem bey gün içerisinde aktif olur mu acaba çünkü yüzüyor falan ama hala hiçbişey yemiyor çok üzülüyorum
Tamam siz müsait olduğunuzda aldiklarinizi atın.Tamam yeterki şu anki enfeksiyon yada hastalığını Bi atlatalım da ölmeden inşallah. yanlış aldığım ekipmanı değiştiririm yada yenisini alırım o sıkıntı değil yeter ki iyileşsin