Buses
Yeni Üye
Merhaba kaplumbağama yaklaşık 3 yıldır bakıyorum kaç yaşında ve cinsiyetinden emin değilim yanına arkadaş ister mi acaba
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kaplumbağalar yerde gezmez hem yer soğuksa üşürler hem ayak yapıları beton veya her neyse ev zeminlerinde gezmek için uygun değildir ve klimalı odada üşütürler ne olursa olsun daha sıcak klimasız bir odaya alın. Kabuk çürümesi var gibi duruyor acilen tedavi edilmesi gerekiyorneden bu kadar kurumuş olabilir kabuğu dışarı çımak istiyor bizde çıkarıyoruz geziyor ondan mı oluyo oda klimalı . Ben sarı silis kumu aldım taşlarıda kaldırdım ama
Hayır kabuk jeli kullanmayın içeride veya dışarıda iyi olması önemli değil kabuk çürümesi var kabuk çürümesinde ne yapılacağını bilmiyorum ama jele daha başlamayın cem bey zaten yerdımcı olurSuya girdiği zaman biraz daha iyi oluyo yani kabuğu daha iyi duruyor ama. Bi arkadaşım bana kaplumbağa jeli olduğunu söyledi kabuğuna sürülüyormuş ondan alsam iyi olurmu.