Bu kadar karamsar olmayın arkadaşlar fanus derken ölçüleri nasıl yuvarlak mı onu anlamadım ben akvaryum alamıyorum demişsiniz her evde mutlaka leğen tarzı birşey vardır onun içini olabildiğince fazla su ile doldurun kayayı koyun kuru alan elde etmiş olursunuz ısıtıcı olarak ben 15 tl ye almıştım sizde alabilirsiniz ısıtıcı hayati önem taşıyor eğer ısıtıcınız olmassa kaplumbağanız akciğer enfeksiyonu olacak ve sizin yüzünüzden ölecektir
su sıcaklığı sabit 28 derece olmalıdır. filitrede almalısınız en kısa zamanda filitrede edinin ama önceliğiniz ısıtıcı olsun led lamba kuru alanı ısıtamaz kuru alanı ısıtmak için eski tip ampul kullanabilirsiniz fiyatı 50 kuruş
yem yememesinin sebebi evine alışmamış olmasıdır yakında yer bu yemlerinizin markasını yazarsanız daha ayrıntılı bilgi verebiliriz bu size anlattığım en alt seviyedeki bakım koşuludur burdaki herkes sağlıklı ve mutlu kaplumbağar ve sahipler görmek isitor zamanla para birktirerek tüm malzemeleri tamamlayacağınıza eminim insan istedikten sonra imkansız diye bir şey yoktur