hayhayasos
Yeni Üye
Merhaba su kaplumbağam yaklaşık 1 aydır benimle akvaryum siparişi verdim ve ısıtıcı 1 aydır yoktu tabi başta karides yemiyordu sonra kutu yem aldım onu sevdi sonradan ikisini de yemeye başladı ve gayet iştahlıydı sabah akşam yiyordu son 4 5 gündür 2 gün yemiyor sonraki gün 1 yarım yiyor farklı şeyler denedim marul haşlanmış havuç yemedi dün bugün haşlanmış tavuk yedi kafası boyunda bir parça hastalanıyor mu acaba ne yapmalıyım iştahı ve kendi için
Akvaryum ısıtıcı gelene kadar 5 günde falan gelir ölmesini istemiyorum lütfen yardım edin gözlerinde problem yok haraketleniyor da uyuyor da suyuna vitamin kullanıyorum 3 gündür suyuna sadece nasıl toparlayabilirim hayvanı vitaminleri ağzına dökebilir miyim yada extra bi ilaç bisey ne yapmam lazım ısı konusunda ne yapabilirim 5 gün için kalorifer yanında duruyor
Akvaryum ısıtıcı gelene kadar 5 günde falan gelir ölmesini istemiyorum lütfen yardım edin gözlerinde problem yok haraketleniyor da uyuyor da suyuna vitamin kullanıyorum 3 gündür suyuna sadece nasıl toparlayabilirim hayvanı vitaminleri ağzına dökebilir miyim yada extra bi ilaç bisey ne yapmam lazım ısı konusunda ne yapabilirim 5 gün için kalorifer yanında duruyor