Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Yan camdaki kavisin alt kısmındaki düz cama monteleyin.Yay derken anlayamadım
Ne kadara geliyor yaklaşık daha pahalı dediler ve büyük bi akvaryum aldım bileAkvaryum alacağınıza yaptırın daha uyguna gelir
O damla hayvanlar için mi yoksa insanlar için olan bi damla mıBirkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına 10-15 saniye arayla ikişer damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün bir iki dakika öyle tutun ağız aralığından girsin.
Ve burnundan damla ağzından baloncuk çıkarmaya başladıBirkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.
Eczaneden gentagut göz damlası alın sabah akşam 45 derece açıyla tutup ağzına 10-15 saniye arayla ikişer damla ağzına damlatın. Açmazsa dik tutup 10-15 saniye arayla ikişer damla ruj sürer gibi ağız çevresine sürün bir iki dakika öyle tutun ağız aralığından girsin.
55.55.40 8mm cam 120 litre akvaryum aşağı yukarı ortalama 2000-3000 TL arası çıkar heraldeNe kadara geliyor yaklaşık daha pahalı dediler ve büyük bi akvaryum aldım bile
İnsanlar için ama hayvanlara da kullanılıyorO damla hayvanlar için mi yoksa insanlar için olan bi damla mı