Atyxah
Gümüş 4 Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ısıtma lambası kullanmıyorum kuru alanın üzerine hava alacak şekilde şeffaf plastik çektim yem olarak da gammarus kullanıyorum ama hayvan sürekli suda duruyor kuru alana çok nadir çıkıyor çıkarsa da çok durmuyor ama bugün ilk kez birkaç saat durdu en uzun bugün durdu yaniIsıtma lambası kullanıyor musunuz?
Yem olarak hangi markaları kullanıyorsunuz?
bunları yapacak durumum pek yok da şunu kesin yapmalısın yapmazsan olmaz tarzı olanları hangileriLamba olmazsa kuru alana çıkmaz. Lambayı bir an önce alın. Bu kabuk sağlığı içinde gerekli.
Sürekli suda durursa kabuk kirlenir yosun ve alg tutar.
Gammarusa ek olarak ya tetra reptomin baby yada tropical biorept supreme young yeminden birini alın.
Eczaneden devit marka damla alın. Haftada bir kabuğunu peçete ile kurutup 1 damla sürüp yayın. 20-25 dakika kuru yerde bekletin kalanı yine peçete ile silip akvaryuma alın. 2 ay uygulayın.
akciğer enfeksiyonu geçirmişti zaten 1 2 hafta önce iyileştiŞimdilik ek olarak yumurta akı verin. Yemi öteleyebiliriz. Deviti de aynı şekilde. Ama lamba öncelikli hayvan akciğer enfeksiyonu olursa bunlara ek olarak tedavi ve masrafı da üstüne biner.
Lamba knitex marka olacak. Evde varsa diğer lambalarda olur. Bu konuda resimleri var.
Yavru kaplumbağa sahiplendim. Kuru alandan çıkmıyor
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce bir su kaplumbağası sahiplendim. 1tl boyutunda daha çok küçük. Isıtıcısını , akvaryumunu, filtresini vb. hallettim. Sorunum şu , kaplumbağam kuru alanından asla çıkmıyor. Yanlış olduğunu bilsemde tutup suya bıraktığımda direk kuru alanına çıkıyor ve asla yem...sukaplumbagasi.com
yahu adam diyor knitex marka alicaksin sen takmıssın bi akkor flamalıyaLamba oncelikli. Mandallı masa lambası al.
Ampul olarak akkor flamanli 40 W ampul alacaksın.
knitex marka mandallı tutturucuyu karsılıyor masa lambasi almaya gerek yok.Lamba oncelikli. Mandallı masa lambası al.
Ampul olarak akkor flamanli 40 W ampul alacaksın.
yahu adam diyor knitex marka alicaksin sen takmıssın bi akkor flamalıya
52w halojen ampul de alınabilir.KNİTEX marka mandalli masa lambasını kast ediyor. Ampul olarak yine akkor flamanlı ampul alınacak.
Halojen daha fazla ışık verir. İkiside alınabilir.52w halojen ampul de alınabilir.