Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ne gibi bir sıkıntı olabilir? ona göre gözlemleyeyim. az önce denemek için yem attım yedi. herhangi bir kanama veya kabuğunda kırılma falan göremedim. kuru alana çıkıyor iniyor yüzüyor herşeyi normal gibi şu anda.Orayı size söylediğimiz şekilde kapatmanız gerekiyor hayvanın filtre üstüne çıkmasına gerek yok direkt tutunup da atlayabilir zaten ordan.
Yalnız nerden kaçtığını unutmaz orayı kapatmayı daha fazla ertelemeyin en yakın zamanda kapatın.
Hayvanı gözlemleyin bir sıkıntı olursa yazın.
ben farklı bir odadaydım o sırada ama parkenin üstüne düşmüş. detaylıca baktım her yerine herhangi bir kanama veya çatlama/kırılma yoktu.O söylediğiniz yükseklik çok değil aslında burda hayvanın ne taraf üstüne düştüğü de önemli bir faktör.
Şu dediklerime dikkat ederek gözlemleyin bir kaç gün ve orayı mutlaka kapatın hayvan ordan kaçılabildiğini artık öğrendi.Darbeye bağlı dış kısımda hasar yoksa yüzerken bacakları eskisi gibi hareket ettiriyorsa ve dışkısı bordo yada kanlı değil ise sorun yoktur.
şimdilik o alçak kısmı karton ile kapattımŞu dediklerime dikkat ederek gözlemleyin bir kaç gün ve orayı mutlaka kapatın hayvan ordan kaçılabildiğini artık öğrendi.