Berat Ölüçü
Bronz 1 Üye
kaplumbağamı alalı 2 hafta oldu ama kaka yapmıyor carino marka yem kullanıyorum turtle stick ama 2 gün sonra Ahm markasının turtle stick, turtle mix ve gammars gelicek
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!tamamdır çok teşşekürler hemen banyosunu yapıcağımcam bir dahaki sefere dediğiniz markadan alıcağımm bir problemm olursa tekrar yazarım şimdi banyoya götürüceğimYem olarak artakua yada tetra reptomin de alabilirsiniz ahm sert oldugu icin hazımsızlık yapar.
Dediğim gibi cok sıcak su kullanmayın. 28 derece su ile banyo yaptirin.tamamdır çok teşşekürler hemen banyosunu yapıcağımcam bir dahaki sefere dediğiniz markadan alıcağımm bir problemm olursa tekrar yazarım şimdi banyoya götürüceğim
Hayvan kaç yaşında? yavru sanirim. Ac gun yapmayin yavruysa. Yapacaksanizda 1 gun yapin. Diş fırçası yumuşak yada orta sert olacak.bir kabın içerisine 28 derecelik suyu ayarlayıp fırçala dış bütün kabuğunu yıkadım açıkçası nasıl yakınır bende bilmiyorum umarım doğru yıkamışımdır buda olmasa ne yapıcağımı bilmiyorum bide yemek vermeyin diye okumuştum bu gün yemde vermicem hatta yarında
Hayvan kaç yaşında? yavru sanirim. Ac gun yapmayin yavruysa. Yapacaksanizda 1 gun yapin. Diş fırçası yumuşak yada orta sert olaca
Kabuk boyu kaç cm? Yaşı değil kabuk boyunu baz alıyoruz.Duyduğum yaş öğrenmelere göre bir yaşında ve bende 2 haftadır var
3.5 dan biraz daha az hatta 3.5 gibiKabuk boyu kaç cm? Yaşı değil kabuk boyunu baz alıyoruz.
Aç gün yapmayın. Günde kac stick veriyorsunuz?3.5 dan biraz daha az hatta 3.5 gibi
2-3Aç gün yapmayın. Günde kac stick veriyorsunuz?