Berat Ölüçü
Bronz 1 Üye
o zaman yapmiyim onu verdim yineAç gün yapmayın. Günde kac stick veriyorsunuz?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!o zaman yapmiyim onu verdim yineAç gün yapmayın. Günde kac stick veriyorsunuz?
Bu kapta ölür bu hayvan. Yavru için en az 20 30 litre su gerekiyor. En kısa zamanda akvaryuma geçmeniz lazım. Su ısıtıcı, filtre, Isıtma lambası ekipmanlari mutlaka olmalı.Evet var
Önce büyük akvaryuma geçin. Isıtma lambasını da mutlaka alın. Lamba olmazsa hasta olma ihtimali çok yüksek.anladım bide benim hayvan çok küçük sizinki benimkinden biraz daha büyük hemen ilk önce ısıtıcıyı halledicem sonra fitreyi yapıcağım
teşekürler
Gozlemleyin kaplumbağayi yapiyordur belki. Kakasını yer bu hayvanlar yada suya karışır o yüzden göremiyor olabilirsiniz. Ama eğer dışkılayamıyorsa duruma göre bakalım. Siz gözlemleyip haber edin.Hemen halledicem çok teşekkürler bide şu kaka olayını çözebilirsem harika olur
Anladımİsim sabit değişmiyor.
Hayvanda iştah kaybı, durağanlık (olduğu yerde oturma) kuyruğu suda tabana sürtme yoksa kabızlık yoktur. Dışkısını yiyordur.
Yine de ağzına bir damla zeytinyağı damlat.