Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!berrakerkin' Alıntı:Ölüp ölmemesinden oncelikli konu; hayvanin bulunmasi..
Balkon kapisi vb araliktan cikabilecegi bir alan var mi evde?
Karga vb kusun, kapip kacabilecegi bir aralik var mi?
Dolap arkasi, dar alanlar vb didik didik aradiniz mi?
Su disindayken kayboldugunu anliyorum yazidan..O gun eve gelen misafir, cocuk vb var miydi, gelen kisinin alip goturme ihtimali nedir?
Buraya giremez dediginiz her yere kesinlikle bakmanizi oneririm. Benim en buyuk, yillar once, kendini yan yan ittirip, dolabin arkasinda epey ilerlemisti ve karanlikta kalan bir alan oldugu icin; evi didik didik edip bulamayinca, en son sopa sokup cikartmistim.
Hayvan evde ise, belli ki bulundugu yerde mahsur kalmis...Tabi ki cikmaz...Yoksa coktan su, yemek aramaya cikardi.
Koli vb birseyler atilirken, cope vb girip beraber atilma ihtimali de aklima geldi.
Kac santim hayvan?
Diger mesajda bahsedilen kaplumbaga herhalde su an yasamiyor.8 yil once olduguna gore, suanki kaplumbagalarinizdan biri degildir.
cem' Alıntı:Hayvan bu kadar zaman su bulamadıysa ölmüştür. Alaturka tuvalet varsa ona düşmüş olabilir. Herhangi bir kapı açık bırakıldı ise dışarı çıkmış olabilir. Kendini sıkıştıracak bir yere girdi ise çıkamaz yine açlık susuzluktan ölür. karada geri geri gidemezler.
Hayvan yavru idiyse hiç ümit yoktur. Berrak'ın dediği durumlarda olabilir. Olur da evde karıncalar görürsen yol gibi bir yere giden. Hayvanın leşine gidiyorlardır.
Hayvan balkona çıktı ise yükseklik algısı yoktur kendini aşağı atmıştır.
anıl bey' Alıntı:o zaman tuvalet gg