Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam neden böyle davranıyor ???

pasha_yusuf

Bronz 5 Üye
merhaba arkadaşlar benim 2.5 yıllıdır baktığım bir kaplumbağam var geçen günü ısıtıcısı nın içine su sızdığı için mecburiyeten çıkarmak zorunda kaldım ve akvaryumun dış camına bir bez e sarıp sıcak su torbası dayadım geçici bir süreliğine ama şöyle bir şey fark ettim bitkisel mama yemiyor (Tetra ReptoMin Sticks) ama et bazlı kurtulmuş karideside affetmeden yiyor (Tropical gammarus) yakın bir zamanda mamalarını değiştirmedim aşağı yukarı haziran ya da temmuzda değiştirdim bir bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ediyorum

Diğer konuda cevap yazdım. Kış aylarında ilgi azalıyor. Ortam ısısı da uygun değerde olmayınca bu daha da ilgiyi azaltıyor. Hayvan kış uykusu eğilimine giriyor.

Tabi biz o koşulları sağlayamadığımız için kış uykusuna yatırmıyoruz.

Geri