hilal150717
Bronz 5 Üye
MERHABA,
Videodaki hareketi neden yapar, çözümü nedir başına gelen veya bilen var mı?
Videodaki hareketi neden yapar, çözümü nedir başına gelen veya bilen var mı?
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!benim kaplumbağamda da aynı sorun var ama sadece kuru alandayken oluyor bir de kuş ötmesi gibi ses çıkarıyor nedendir acabasürekli ağzını açıyor boynunu uzatarak nedeni nedir
Hayvan akciğer enfeksiyonu geçiriyor.sürekli ağzını açıyor boynunu uzatarak nedeni nedir
benim kaplumbağam da ağzını açıp kapatıyor ama sadece kuru alandayken oluyor bu durum. bir de ağzını açtığında kuş ötmesi gibi ses çıkarıyor daha önce de yazmıştım 2 damla zeytinyağı verin demiştiniz ağzını açmadı ağız kenarına sürdüm kuru alanda beklettim etki etmedi. akciğer enfeksiyonu mu???Hayvan akciğer enfeksiyonu geçiriyor.
Eczaneden gentagut göz damlası alın.
Kabuk boyu kaç cm?
Akvaryumda su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Sizin kendi konunuz üzerinden devam edelim birbirine karışmasın.benim kaplumbağam da ağzını açıp kapatıyor ama sadece kuru alandayken oluyor bu durum. bir de ağzını açtığında kuş ötmesi gibi ses çıkarıyor daha önce de yazmıştım 2 damla zeytinyağı verin demiştiniz ağzını açmadı ağız kenarına sürdüm kuru alanda beklettim etki etmedi. akciğer enfeksiyonu mu???