Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam öldü galiba :(

cute12

Yeni Üye
Kaplumbağam gece yüzüyordu sabah baktığımda hareket etmiyordu kafası ve elleri de dışarıdaydı ölmekle kış uykusu arasında kaldım güneşe koydum tepki yoktu sıcak suya koydum yine yoktu elime aldım dokundum kafasını kaldırdım düştü derinin alt kısmına baktım zaten derisi geldiğinden beri yumuşaktı hiç bir şey de yemiyordu derinin sol yan kısmında çok az miktarda kan gördüm :(
:'(

Eline aldığında kolları başı aşağı düşüyorsa ölmüştür malesef başın sağolsun

Cvp: Kaplumbağam öldü galiba :(

saolun :(

peki deri kısmında kan çıkma sebebi nedir hafif dokununca biraz kan çıkıyordu :'(

O konuda benim pek bilgim yok ama bilgi verilecektir. Hayvn düştü mü hiç

Ayy cok üzüldum basin sagolsun ya cok kötü bir durum benim hasta bir kaplusum varya hergün birseyle karsilacam diye ödüm kopuyor :(

Cvp: RE: Kaplumbağam öldü galiba :(

Kapluştron' Alıntı:
O konuda benim pek bilgim yok ama bilgi verilecektir. Hayvn düştü mü hiç

yok düşmedi ama kabuğu çok yumuşaktı ve yavruydu :(

Hayvan ölmüş. Deride zedelenme varsa bir yere sıkışmış ve çırpınarak boğulmuş olabilir. Çırpınma esnasında zedelenme olabilir. Hayvan hastalıktan ötürüde güçsüz düşüp boğulmuş ve doku tahribatı oluşmuş olabilir.
Başınız sağ olsun.

Kapluslarim57' Alıntı:
Ayy cok üzüldum basin sagolsun ya cok kötü bir durum benim hasta bir kaplusum varya hergün birseyle karsilacam diye ödüm kopuyor :(

veterinere götürmelisin bence yoksa benim gibi üzülürsün :(
Allah şifa versin :(

Götürdüm bir haftadir tedavi altinda yani antibiotik veriyorum ama pek degisen bir durum yok tekrar götürecem

inşallah iyileşir
bende gömecem yarın ya da bugün gördükçe üzülüyorum :(

insallah :( bence biran önce gömün daha fazla üzülmeyin.............

Hangi şartlarda besliyordunuz kaplumbağanızı?

yüksek oranda devit verdin mi veya başka bir ilaç türevi. akvaryumda hayvanın sıkışıp yaralanabileceği bir şey var mıydı kaya taş gibi. veya başka bir kaplumbağa. neyse olan olmuş. başın sağolsun.

Geri