yosuntosun
Bordo Bereli
Petshoptan mı almıştınızprofilimdeki değil, istanbuldan gelen de değil. son aldığım raşitizm hastası olan
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Petshoptan mı almıştınızprofilimdeki değil, istanbuldan gelen de değil. son aldığım raşitizm hastası olan
ben gittiğim ilk petshopta bulmuştum. onu oradan kurtardığım için çok mutluyum.petshoptan almasi zor degilmi satisi yasak diye biliyorum internetten almistir buyuk ihtimalle.
yeni aldım sayılır. mayıs ortası gibi.kaplumbaganizi cok eskiden aldiysaniz normal yeni yasaklandi ama yeni aldiysaniz kacak petshopdur
Başınız sağolsunEkli dosyayı görüntüle 5441Ekli dosyayı görüntüle 5442Ekli dosyayı görüntüle 5444 en fazla bu kadar net oluyor. kamerada abartı çıkıyor normalde daha iyi gözüküyor
petshoptan aldım ama gizlice satıyordupetshoptan almasi zor degilmi satisi yasak diye biliyorum internetten almistir buyuk ihtimalle.