Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam öldü mü?

tolga748

Bronz 5 Üye
Katılım
5 Nis 2009
Mesajlar
29
Kapluşum öldü galiba nasıl anlayabilirim? Bütün herşeyi dışarda 2 gündür aynı yerde duruyor. Normalde elime alınca herşeyini içeri alırdı şimdi aşağıya doğru sarkıyor :'( :( :( Neden öldü acaba? Ölüp ölmediğini nasıl anlayabilirim?
 
RE: öldü mü

bk kafasını dokun ya da koluna fln dokun içeri çekmipsa ölmüştür suya koy kafasını çıkartmıyosa ölmüştüe bunları yşdmmmm
 
RE: öldü mü

herşeyi yapcam ama kafayıda içeri çekmio hiç bişi yapmıo yavruvak napim ben bunu gömeyim mi
 
RE: öldü mü

Kaplumbagan ölmüş malesef. Ama yinede emin olmak istiosan bi kaba su doldurup at içine kaplumbagayı. Eğer canlıysa 5 dakika sonra nefes almak için yuzeye cıkması gerekir. takip et yuzeye cıkmadıgını goruceksın. Ben öldügüne yüzde yüz eminim şahsen sadece senin aklında soru işaretiyle gömmemen için söylüyorum bunu. Basın sagolsun.
 
RE: öldü mü

Evet büyük ihtimalle ölmüş gibi arkadaşların önerilerini deneyerek emin olabilirsiniz durumda. Kapta bakmıyorsanız kış uykusu da değilse çok büyük ihtimalle kaybetmişsiniz demek. Elinize aldığınızda boynunun bacaklarının sarkması en belirgin işaret maalesef öldüğüne.
 
RE: öldü mü

Başınız sağ olsun... Söylediklerinize bakılırsa ölmüş... :(
 
Geri
Üst