yagizkullu
Yeni Üye
Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Başka bir sorunu yok birde birkaç sorum olucak benim şuanda elimde bu plastik kap var çoğu kişi burda beslemeyin diyor akvaryum alın diyor akvaryumu 1-2 hafta sonra olsam bir sıkıntı çıkar mı ? + olarak bu kabuğuna sürülen jelden ne kadar sürede bir kullanmalıyımDikkatini çeken birşey olmuştur onu izliyor olabilir yavru kaplumbağlar karaya çokıkmazlar normali budur zaten. Başka bir sorunu var mı
plastik kap derken su plastik tarzi palmiyeli falan birşey var ya oDikkatini çeken birşey olmuştur onu izliyor olabilir yavru kaplumbağlar karaya çokıkmazlar normali budur zaten. Başka bir sorunu var mı
Kaplumbağan için çok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten peki akvaryum büyük ya buda küçük bir canlı boğulma gibi bir ihtimal söz konusu mudurCam akvaryumu ne kadar çabuk alırsanız o kadar iyidir dediğiniz kaba ölüm kabı deniyor en yaygın pet shop sahiplerinin kullandığı kaplardandır. En kısa zamanda değiştirin plastik kapta beslenen hayvanlar için akciğer enfeksiyonu kaçınılmazdır daha bugün kaplumbağa dostumu akciğer enfeksiyonu yüzünden kaybettim. Kabuğunda nasıl bir sorun var sorun yoksa sürmene gerek yok
bilgiler için çok teşekkür ederim tekrardan geçmiş olsunEğer akciğer enfeksiyonu olursa halsizlik başlar ve bu halsizlik ilerlerse hayvan güçsüz düşer suda ters dönse bile düzelemez duruma gelir. Ama eğer sağlıklıysa boğulmaz kendilerini düzeltebiliyorlar. Akvaryumda mutlaka su ısıtıcısı ve kuru alan olmalı. Kuru alanda ise hayati önem taşıyon ısıtıcı lamba kullanman lazım ki hayvan güneşlensin kabuk plakalarını kurutup atsın
Ortama uyum sağlamaya çalışıyor olabilirKaplumbağan için çok üzüldüm geçmiş olsun gerçekten peki akvaryum büyük ya buda küçük bir canlı boğulma gibi bir ihtimal söz konusu mudur