Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Kuru alan sıcak mı üşüyor olabilir ayrıca kuru alana çıkabildiğinden emin olunKaplumbağam 1 seneye yakın süredir benimle eski akvaryumu küçüktü 50 litrelik bir yere geçirdim suyun üstüne hiç çıkmamaya başladı suyu tam olarak doldurmalımıyım yoksa boynuna gelecek kadarmı
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı? Akvaryumun güncel bir resmini atın.Kaplumbağam 1 seneye yakın süredir benimle eski akvaryumu küçüktü 50 litrelik bir yere geçirdim suyun üstüne hiç çıkmamaya başladı suyu tam olarak doldurmalımıyım yoksa boynuna gelecek kadarmı
Ozaman suyu az mı koymalıyımKuru alan sıcak mı üşüyor olabilir ayrıca kuru alana çıkabildiğinden emin olun
Benim bildiğim kabuk boyunun iki katı su seviyesi olmalı fazlası da uygun diye biliyorum
Isırıcı ve lambam yok şuan çıkıyor biraz karaya güneş ışığı alıyor suyunun sıcaglığının iyi olduğnu düşünüyorumSu ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı? Akvaryumun güncel bir resmini atın.
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası şart. Hayvan üşütürse geri döndermesi zor olur. Kaybedersiniz. Isıtma lambası ve su ısıtıcısı şart ekipman en kısa sürede alın.Isıtıcı yok tahminimce22-23