Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam su dışına çıkmıyor

Hasodfb

Yeni Üye
Kaplumbağam 1 seneye yakın süredir benimle eski akvaryumu küçüktü 50 litrelik bir yere geçirdim suyun üstüne hiç çıkmamaya başladı suyu tam olarak doldurmalımıyım yoksa boynuna gelecek kadarmı

Kaplumbağam 1 seneye yakın süredir benimle eski akvaryumu küçüktü 50 litrelik bir yere geçirdim suyun üstüne hiç çıkmamaya başladı suyu tam olarak doldurmalımıyım yoksa boynuna gelecek kadarmı
Kuru alan sıcak mı üşüyor olabilir ayrıca kuru alana çıkabildiğinden emin olun
Benim bildiğim kabuk boyunun iki katı su seviyesi olmalı fazlası da uygun diye biliyorum

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı? Akvaryumun güncel bir resmini atın.

En az 15cm su yüksekliği olcak. Güneş ışığı olmaz. Isıtma lambası şart. O yüzden kuru alana çıkmıyor.
Metal çanaklı masa lambası ve 42 watt halojen ampul alın. 22cm mesafeden konumlandırın.

Kabuk boyu kaç cm?

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası zaruri ekipmanlar.

Akvaryumun tam ölçüsü nedir?

Geri