Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!ampul link İsitma lambası açık ise birşey olmaz. Geceleri soğuk oluyor kuru alanda uyuyabiliyorlar mavi renk halojen ampul alabilirsin. Mesafe cok uzaksa 25 40w yeterli olur ben mesafe yakin diye 15W kullaniyorum.Kaplumbağam uyurken gövdesi dışarıda bacakları suyun içinde olacak şekilde uyuyor. Hasta olmasından korkuyorum.
Normalde hiç kuru alanda uyumuyordu. Tam kuru alanda uyuyor sayılmaz zaten yarısı suyun içinde yarısı dışarıda, bunu ilk defa yaptı. Zaten sonra geri suya indi.ampul link İsitma lambası açık ise birşey olmaz. Geceleri soğuk oluyor kuru alanda uyuyabiliyorlar mavi renk halojen ampul alabilirsin. Mesafe cok uzaksa 25 40w yeterli olur ben mesafe yakin diye 15W kullaniyorum.
Gövdesi sudaysa birşey olmaz yine. Benim kaplumbağam da sadece kafasini cikarip uyuyor.Normalde hiç kuru alanda uyumuyordu. Tam kuru alanda uyuyor sayılmaz zaten yarısı suyun içinde yarısı dışarıda, bunu ilk defa yaptı. Zaten sonra geri suya indi.
20 liralıkla 255 liralık arasındaki fark tam olarak nedirampul link İsitma lambası açık ise birşey olmaz. Geceleri soğuk oluyor kuru alanda uyuyabiliyorlar mavi renk halojen ampul alabilirsin. Mesafe cok uzaksa 25 40w yeterli olur ben mesafe yakin diye 15W kullaniyorum.