Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam ve yemleri

küçük kaplumbağam

Bronz 2 Üye
mailto:/xBOR3G.jpg
mailto:/e2OYBO.jpg
mailto:/xEOzkD.jpg
mailto:/emXrm2.jpg
mailto:/KDO8py.jpg

Büyük kaplumbağam yakın bir zamanda akciğer enfeksiyonu geçirdi. Sizce şuanlık durum nasıl kabuğundanda biraz anlaşılacağı gibi ? Veteriner anlamadığı için telefon ile ulaştığı yerlerdeki kişilerden bana ilaç önerisinde bulundu ve onu kullandım kaplumbağama.

Dişilerde genelde desenler daha soluk olur ama çok sağlıklı gelmedi bana ama tedavi edilemiyecek birşey değil gibi duruyor.. Uyku düzeni yem yeme durumu nasıl?

Yem yeme durumlarında herhangi bir sıkıntı yok. Elimi versem onu bile yerler. Kuru alani cikarttim. Surekli kaciyorlardi.

Yemse iç hastalıkları geçmiştir büyük ihtimalle.. Gözlerdede bir sıkıntı yok gibi.. Ama kuru alansız olmaz gerekirse su seviyesini azaltın öyle koyun.. Bakım şartlarınız nasıl sonuçta akciğer enfeksiyonu geçirmiş hayvan

Cvp: Kaplumbağam ve yemleri

melike suyu 30 dereceye çıkar. sera mineral yem al. marin yaramaz bir de raffy p al. hazır yiyorken vitaminin faydasını alsın. kuru alan ve ısıtıcı lamba şart lamba ısısı 33 derece olacak şekilde ayarla. kabuk rengine bakarsak durumu iyi değil.

belirtileri neler ? yüzmede gariplik veya kafayı öne atıp esner gibi nefes alma var mı ?

hekim ne ilaç verdi ? şırıngada mı ismi var mı ?

akvaryumda kırmızı renkte salınım yapan bir şey var mı genel bir akvaryum resmi iyi olur.

küçüğün çene altındaki kırmızı noktalar yara mı ?

bu konudan akciğer belirtilerine bak.
mailto:/forum/Konu-kaplumbaga-hastaliklari-hakkinda-bilgiler-tamamina-yakini-kapsar.html

Kuru alan 34-35 derece su 30 dereceye cekilicegi icin daha uygundur sonra 33 e cekersiniz tekrardan

33 derece uygundur ali sarp olurda hayvan halsizliğe bağlı mayışır kalırsa kızarır. bu şekilde bir üyenin kaplumbağası deride yanmaya bağlı ölmüştü.

Anladim abi tesekkurler yanlis bilgilendirme olmasin ben sen gozden kacirmissindir belki diye yazdim birde kuru alan su isisi farki 4-6 derece olsun diye bir laf varya

biz kışın 26 derecelere indiriyoruz ya o açıdan duruma göre 3-5 derece üstü uygun olur. 33 derece üstü bu tip hallerde sakıncalı. hayvanın tepe derisi incedir.

Geri