Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yem yemiyor

kaplumbuş

Yeni Üye
Selamlar ben yeni üye oldum kaplumbağama akvaryumda bakıyorum 8 aylik avuç içi kadar büyük. Eskiden hiç bir sorunu yoktu ekipmanlari tam. Ama evden taşındik yeni eve geldimizden beri hiç yemiyor hareketi çok sürekli yüzüyor ama hiç bi sey yemiyor hastada değil ama ölmesinden çok korkuyorum lütfen yardım edin

Cvp: Kaplumbağam yemek yemiyor

Foruma hoş geldin hitap açısından sadece isim yazsan olur.

Hayvana gelirsek yerini yadırgamış veya taşıma sürecinde üşüme durumu olmuş olabilir. Suyu 28 derece yap kuru alan için kullanacağın lamba 31-32 derece sıcaklığında olsun. Elinde sera raffy P yem varsa kırmızılar mineral yemdir içinde mineraller, vitaminler ve kalsiyum vardır. Bu yem iştah açar. Yoksa mutlaka al. Ayrıca tetra reptomin jbl agil yemlerin yoksa onlardan da al. Tetra yada sera raffy I gammaruslardan birinden de al. Yem harici ürün verme. Günlük kafa hacmi kadar ve tek öğün vereceksin. Tabanda silis kum olacak. Mango kökü alma zamanı da gelmiş.

Cem biraz geç döndüm ama teşekkür ederim. Niğde de bu yemleri alacağım pek yer yok bana bi internet sitesi önerebilir misin

Cvp: Kaplumbağam yem yemiyor

www.juenpetmarket.com

Güvenilir sitedir. 150 tl üstü alımda kargo ücretsizdir. Başka şeylerde lazım olursa balık bölümüne de bakarsın.

Geri