Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yem yemiyor

aLone

Yeni Üye
Merhaba 2 gün önce 2.5 cm boyutunda bir su kaplumbağası aldım ancak 2 gündür hiç yem yemiyor sürekli uyku halinde neden olabilir?

Foruma hoşgeldiniz.

Akvaryum, su ısıtıcı, ısıtma lambası, kuru alan ve filtre var mı?

Yoksa ölüm kabı dediğimiz kapta mı bakıyorsunuz?

Yeni ortama giren hayvanlarda başlangıçta iştahsızlık görülebilir. Yalnız kış ayları devam ediyor. Hayvan soğuk yemişte olabilir. Metabolizmasını yavaşlatmış olabilir. Kabı kalorifere yakın koyun.

Yem olarak tropical axolotl ve kapalı kutuda gammarus alın. Sabah stick yemi akşam gammarusu verin.

Yalnız önce haşlanmış yumurta akı ve birkaç dakika haşlanmış kıyma parçası deneyin.

Kuru alan hariç diğer ekipmanlarım mevcut onu da yakın zamanda halledeceğim, yem olarak tetra reptomin sticks kullanıyorum şu an.

Şu an tamamen suda duruyorsa dışı tırtıklı bir kaseyi ters çevirip koyun hayvan tutunup çıkabilsin. Sürekli suda durmasın daha ufak. Yüzeye yakın tutunacağı birşeyler lazım.

Reptomin yerine dediğim yemleri alın. Hayvan 5 cm kabuk boyuna geldiğinde vermeye başlarsınız. Şimdilik buzdolabında saklayın.

Bugün haşlanmış yumurta akı verdim ancak yine yemedi

Geri