Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yemeğini yemiyor ve gergin

Ardaaksehirlioglu

Yeni Üye
Temmuzun ortasında aldığımız iki kaplumbagam var okullar açılmadan önce yemek yemeklerinde sorun yoktu ama son iki haftadır istahları kesildi ve beni görünce yemeklerini yemiyorlar son iki gündür bir tanesi yemeklerini yemeye devam ediyor ama diğeri yemeğini yemiyor hayvanlara herhangi bir takviye ve lamba benzeri birsey almadık.Bu konu hakkında bildiğiniz bir şeyler varsa yardım ederseniz mutlu olurum.

Akvaryuma su ısıtıcı ve ısıtma lambası alın. Kışa giriyoruz hayvanlar üşütmesin. Bu ikisi en önemli malzemeler. Su soğuk ise hayvan enerjisini korumak için metabolizmasını yavaşlatmıştır. Yada hasta da olabilir. Nefes almada zorlanma var mı? Başını ileri atıp nefes alıp veriyor mu?

Bu konuda lamba hakkında bilgi verdim.

Son dediğinizi yapıyor ve bir tane 60 w lamba bulmuştuk onu da benim çalışma lambaya taktık şimdilik suyuna da dikkat etmeye başlayacağız. teşekkürler

Geri