siv
Yeni Üye
Selamlar,öncelikle şunu soyleyeyim kaplumbaga beslemek hakkinda hicbirsey bilmiyorum. Daha alışımızın 3. Günü olduğu için hala o petshoplarda satılan fanuslarda duruyo hayvancagiz. Ama en yakın zamanda güzel bir akvaryum ve ısıtıcı almayı planlıyorum. Sorun şu ki babama bunu aldirabilmek için bakımı çok kolay hicbirseye ihtiyacı yok ya falan dedim o yüzden en azından 1 hafta falan geçtikten sonra almaya başlamayı düşünüyorum bu seyleri ki laf yemiyim. Herneyse konuya gelecek olursam kaplumbagayi ne zaman suya koysam benim olduğum tarafa gelip bana doğru yüzüyor,duvara toslamasina rağmen devam ediyor hatta kafasını duvara vuruyor hafif. Sonra da başını kaldırıp bana bakıyor. Dışarı çıkmak istedigini varsayip arada cikartiyorum hatta evde yürüttük de biraz ama ne zaman fanusa geri koysam aynı şeyi yapıyor. Bir de petshop stick yem verdi ama onu da yemiyor. Ne yapmaliyim veya neden yemiyordur sizce? Birde beni sevip sevmediğini nasıl anlarım? Kafasını oksatiyor geri çekmiyor. Öptüm de bikac kere geri çekilmedi.