Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağam yemi yerken zorlanıyor

eceozerennn

Yeni Üye
Kaplumbağam yem yerken çırpınıyor ağzındaki yemle birlikte cama doğru yakınlaşıp uzaklaşıyor(cama kendini vurur gibi) ve kaçıyor sebebi nedir bazen yemi yiğemedini düşünüp ağzından alıp kırıp veiyorum ?

Yem yumuşamıyor olabilirmi. Hangi yemi kullanıyorsunuz ?

Iki tane kaplumbagam var biri rahatca yiyor ama digeri yiyemiyor yem turtle stıck

Cvp: Kaplumbağam yemi yerken zorlanıyor

Bende onu kullanıyordum, yiyemiyor yavrular. Çok sert bir yem.

Moderatörlerin verdiği yem menüsünü kullan :)

sera raffy p, tetra reptomin ve sera raffy I üçlüsü uygun başlangıç olacaktır. elindekini haftada bir verebilirsin ama bence kaldırıp at. kaliteli bir yem değil. bu arada o cama vurma işi yemi parçalamak için yapılan davranıştır.

Bendede var pets family turtle stick benimkiler rahat yiyolar walla ama ben genede reptomin ve sanyu aldım daha yumusak yemler sec bence :D

fatih sanyu en kalitesiz yemlerin başında. pets family dahi ondan iyi konumda. bu konuda tecrübelerimize göre en iyiler. sera; jbl; tetra; torpical. yazdığım sıra ile olmak üzere ilk dörtte bunlar yer alır. yalnız jbl ürünleri genelde yetişkin hayvanlara yönelik yem yapar.

Tamamda Cem abi internete güvenemiyoruz yasadığımız yerlerdede pets family ,sanyu,tetra var bende hepsini aldım walla yapcak bisey yok iki petshop gezdim sera ,jbl yemlerini bulamadım :( napıcam bilmiyorum :)

adamlar alım olmadığı için mecburen ucuz mala yöneliyor. sonuç olarak elimde var mı, var diyorlar.

Geri