Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağama insülin yapıldı

Vildan

Yeni Üye
Merhaba su kaplumbağam mantar oldu göz enfeksiyonu da oldu 6-8 haftadır yem yediremedim. Gece veterinere götürdüm . Arka ayaklarından insülin iğnesi yapıldı 15 dakika arayla ikişer defa. İlk iğneye tepki gösterdi sonrakilere hiç tepki vermedi. Gece boyu kuru yere ışık altına bıraktım hareket etmiyor. Suya bıraktım yine aynı. Şimdi ışık altında kutu yerde duruyor . Gözlerinde çökme yok aksine şiş. Ama elime aldığımda başı elleri ayakları sarkıyor. İnsülin daha önce yaptıran var mı? Yanlış bir şey mi yapıldı. İğne mi ağır geldi düzelir mi? Öldü mü ? Lütfen bilen yazabilir mi?

Kaplumbağaya insülin yapıldığını daha önce duymadım. Kan testi yapılıp sonra mı insülin yapıldı.

Yada insülin olduğuna emin misiniz antibiyotik olmasın o?

Kaplumbağaya insülin yapıldığını daha önce duymadım. Kan testi yapılıp sonra mı insülin yapıldı.

Yada insülin olduğuna emin misiniz antibiyotik olmasın o?

Kaşdı ki insülinin ne mantar ne de doğrudan göz enfeksiyonu ile ilgisi var. Aklınca iştahını artırsın diye vermiş sanırım.

Hayvanın önden başı dışardayken ve arka bacakları dışarıda iken yandan resimlerini çekip atın.

Hayvanda hiç tepki yok mu?

Kabuk boyu kaç cm? Baştan kuyruğa kabuk boyu.

Kanama var mı? Gözlerde kanlanma var mı?

Geri