Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamı vermek zorundayım

Cvp: Kaplumbağamı vermek zorundayım

antifbyigit' Alıntı:
Arkadaşım yapma benim hayfanlar bu yaz çeşmeye mersine maraşa g.antebe ve istanbula gittiler hiç birşey olmadı seninkide dayanır ben sana ne yapman gerektiğini söylerim satmada kimseye vermede. :(

1.kendime güvenemiyorum
2.anneme güvenemiyorum
3.uzakta olacağım kaplumbağama yani ben Ankara'da kalacağım annemler gidecek, yeterli ilgiyi göremeyecekler haftada, 2 haftada bir dip çekimi yapmak her gün düzenli beslemek bakımını yapmak anneme zor gelecek biliyorum çünkü hem ev işleri var hem de köpeğimiz var. (ama tabi balıklara nasıl bakacak bilmiyorum ama hiç olmazsa onun balıkları olacak ben bir sorumluluk taşımayacağım kaplumbağamı verirsem ve yeterli ilgi göremezse ben üzülürüm..)

gerçekten çok düşündüm hatta anneme de söyledim ben burada eve çıkayım akvaryumum kalsın diye ama ona da maddi durumumuz el vermedi yurtta bile kalamayabilirim belki yengemler de kalacağım...

Kalacağın yerde bakamazmısın yurtta yada yengenlerde.

çok üzüldüm:(
umarım ona sizin gibi bakacak birine verirsiniz:(

Çok zor drumuda kalrısanız ben alırımda 5-6 cm diyiyorsunuz benimkiler 10-12 cm zarar verirler sizinkilere. :( Vermeyin ben gene diyeyim. :(

dediğim gibi bütün olasılıkları düşündüm tek çözüm yolum bu kaldı..

Yağmur hanım umarım dediğiniz gibi birini bulabilirim.. :(

Zaten arkadaş yoldan göndermek istemiyor oyüzden vermeye çalışıyorya zaten inşallah bulunur ankarada olsam hemen alırdım.

2 gün içinde sahiplendiremessem hayvanat bahçesine vereceğim arkadaşlar
2 gün daha hala günceldir..

Arkadaşım, umarım yalnızca bu siteye vermemişsindir bu ilanı. Kapluşunu ücretsiz vereceksen evcil hayvanları sahiplendirmek için birçok site var. Mutlaka talipler olacaktır.

Jadeite' Alıntı:
Arkadaşım, umarım yalnızca bu siteye vermemişsindir bu ilanı. Kapluşunu ücretsiz vereceksen evcil hayvanları sahiplendirmek için birçok site var. Mutlaka talipler olacaktır.
Sadece bu siteye vermedim başka yerlerde de var ama insanlar sahiplenmeden çok ekipman derdinde..

Aslında boyut olarak biraz daha büyük olsa ben sahiplenmek isterdim.Ama Pakize ufaklıktan epey büyük.Kesin sorun yaşanır.Onun için cesaret edemiyorum :(

zencefil' Alıntı:
Aslında boyut olarak biraz daha büyük olsa ben sahiplenmek isterdim.Ama Pakize ufaklıktan epey büyük.Kesin sorun yaşanır.Onun için cesaret edemiyorum :(

Pakize'den kesin küçüktür akvaryumdan dışarı çıkarmak istemedim kuru alanda gelişi güzel ölçtüm. Yani taş çatlasın 7-8 cm'dir.

Benim ki 15-16 cm kabuk boyu :(
Daha önce de diğer edindiğim kaplumbağaya saldırmıştı.
Umarım bir yuva bulunur ya

Ben bir sorayım gün içinde size haber veririm olmassa ben alayım benimkiler 11 diğeri 10 cm anlaşa bilirler sanırım.

zencefil' Alıntı:
Benim ki 15-16 cm kabuk boyu :(
Daha önce de diğer edindiğim kaplumbağaya saldırmıştı.
Umarım bir yuva bulunur ya

Umarım.. :(

antifbyigit' Alıntı:
Ben bir sorayım gün içinde size haber veririm olmassa ben alayım benimkiler 11 diğeri 10 cm anlaşa bilirler sanırım.

İyi haberlerinizi bekliyorum..

Yada şöylede yapıla bilir ben gene alırım kaplumbağayı sonra ben konu açarım ben ev bulayım ona hayvanat bahçesine verilmemiş olur elpette alıcı bulurum ona iyi bakacak.

antifbyigit' Alıntı:
Yada şöylede yapıla bilir ben gene alırım kaplumbağayı sonra ben konu açarım ben ev bulayım ona hayvanat bahçesine verilmemiş olur elpette alıcı bulurum ona iyi bakacak.

Eğer bulabilirseniz olabilir tabi ki bunun için size ısrar edemem karar sizin..

Eğer kapluşun boyutları benimkiyle uyumlu olsa ben seve seve sahiplenirdim ama maalesef değil.

Jadeite' Alıntı:
Eğer kapluşun boyutları benimkiyle uyumlu olsa ben seve seve sahiplenirdim ama maalesef değil.

Kaplumbağalarda ki en büyük problem o sanırım anlaşamama yinede teşekkür ederim ilginiz için..

Ailemle konuştum kapluşunuza ev bulana kadar bizimkillerle kala bilirmiiş

antifbyigit' Alıntı:
Ailemle konuştum kapluşunuza ev bulana kadar bizimkillerle kala bilirmiiş

Fedakarlığınızdan dolayı size çok teşekkür ederim :smile:

Geri