Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın gagası beyazlaştı sebebi nedir

Aslında alsanız belli bir süre para yardımı yapabilirim yeter ki hayvan kurtulsun
Keşke alabilsem ama imkansız bende öğrenciyim göçebe yaşıyorum 2 hayvanla birlikte ama dediğim ekipmanlar ve 120 litre kap pahalı değil.

Kap çarşıda 600 800tl.

Lamba elektrikcide 20tl.

Su ısıtıcı 600 1600 arası değişiyor iyi marka ise ömürlük kullanırsınız.

Umarım iyi bakacak sahiplenecek birisi çıkar ama sahiplenecek birisi çıkana kadar en azından yuvayi kurun hayvan o zamana kadar biraz daha toparlar.

Kabuğa da devit 3 sürüp kuru sicak temiz bir yerde 20dk bekletin lamba altinda eski plakaları atar. Kabuk çok kalın durumda buyumesine ve düzelmesine engel yinede bir miktar toparlar.

Öyle muamele yapılsa bile üzülürüm aynı babanın oğlunu sevmediği gibi
Ama bazı insanların fobisi var bende tripofobi diye birşey var gözenekli veya bu kaplumbağa gibi yapısı bozulmuş birşey gördüğümde kaşınmaya başlıyorum çok fena. Yinede yapcak birşey yok dayanmaya çalışıyorum.

Elazığda kaplumbağa ben başka şehirde yaşıyorum annem bakamıyor
Anladım.

Abi sağlıklı hayvan için bile iyi bakacak birisini bulmak çok zor.

Bu hayvanıda elbet sahiplenecek iyi birisi çıkar ama o zamana kadar yuvasını kurup bakmanız gerekli.

Hem hayvan toplar daha kolay sahiplendirirsiniz.

Hemde verirken ekipmanı ile verirsiniz daha kolay sahiplendirirsiniz.

Yanınıza alıp yuva yapıp bakma ihtimaliniz varsa yapın.

Geri