Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbagamın garip ön ayak hareketleri

Cvp: Kaplumbagamın garip ön ayak hareketleri

teşekkür ederim ama lütfen maşallah deyin :) daha ne fotolar var görseniz :) bazı fotoğraflarını açtığım konulardan görebilirsiniz :)

Çok sevimliler yaaa :) Maşallah :) Pıtır ve Köfteyi yakından ve ilgiyle takip ediyorum :)

çok iddalıyım kapluş güzellik yarışması düzenlense benimk,ler kazanır :) çok daha iddalı fotoğrafları var :)

pıtırım' Alıntı:
teşekkür ederim ama lütfen maşallah deyin :) daha ne fotolar var görseniz :) bazı fotoğraflarını açtığım konulardan görebilirsiniz :)

Masallah diyorum :) Bakıcam diger fotograflarına da çok sevimliler canlar :)

Kaplumbagalarınız çok tatlıymış :) Farklı cins kaplumbagalar üreyemiyorlar ama maalesef üreyebilselerdi kırma birşey olurdu yavrular ki değişik şekiller ortaya çıkabilirdi :)

zaten üremelerinden yana değilim yeni yavrular olurda ölürlerse çok üzülürüm ben çok etkilenirim böyle şeylerden. bu arada bu konuyu açan ben değilim sadece kapluşlarımın titreme resimlerini koymak istedim :)

Bende 3 kaplumbağa var hiçbiri titremiyor. Büyük olan kaplumbağam ölüm kabından paludaryuma geçtiği ilk gün diğerine yapmıştı bu hareketi. Sonra bir daha hiç görmedim. Çalışma masam yanlarında olduğu için devamlı cama (bana) doğru yüzüyorlar hiç durmadan. Acaba tam doyuramıyor muyum diye düşünüyorum. Çok yem vermekten de korkuyorum obez olacaklar diye. Yani açlıklarını düşünmekten kur yapacak halleri kalmıyor olabilir mi? Her zaman şımarık bir şekilde yemlenmek istiyorlar :S

Titreme kur hareketi olabilirde olmayabilirde
Siz ne kadar yem vermeniz gerektiği konusunda bilgi sahibiyseniz endişelenmeyin bazı obur kaplumbagalara ne kadar yem verirseniz o kadar yer,doydugunu farketmez :)

Sizi gördükleri sürece hep size ulaşmak isteyeceklerdir bu aç oldukları anlamına gelmez :) İçiniz rahat olsun :)

ee o zaman...... Cinsiyet sorununları mı var :D (Bülent Hnm gibi mesela ) :)

Erkek kaplumbağaların erkeklere kur yaptıkları daha önce gözlenmiş. Kaplumbağalar arasında bu olabilir. Kur hareketleri aynı zamanda iletişim için de yapılabilir. :) Sıkıntı yok :)

serhanzr' Alıntı:
ee o zaman...... Cinsiyet sorununları mı var :D (Bülent Hnm gibi mesela ) :)

Bağdaştırmanız yanlış.Tam olarak cinsiyetle alakalı değil

Geri