Herkese merhaba bir kaç ay önce bir konu açmıştım ve orada yapılması gereken çoğu şeyi yaptım .Kaplumbağamın suyunu Erikli marka suyu kullanıyorum ve kabuğuna iyi geldi ama baya bir soracak sorum birikti.İlk olarak kaplumbağam son aylarda çok enerjik habire yüzüyor dalıyor çıkıyor ama bazen suyu ısırmayı deniyor bir kere yaptımı baya bir ısırmayı deniyor 1 dk falan bu ne anlama geliyor. İkinci mevzu beni gördüğünde deli gibi cama doğru yüzüyor ama durmuyor acaba orada bir cam olduğunu anlamıyor mu? ne yapmak lazım.Üçüncü mevzu habire bir yemek yemek istiyor doymuyor mu yoksa doyduğunu hissetmiyormu ?Dördüncü sorum kaplumbağa ya herhangi bir aşı yada vitamin vermek gerekiyor mu kış geldi onun için korkmuyor değilim .Daha da dediğim gibi kış geldi akvaryumun ısıtıcısı neredeyse her zaman takılı sabit 28 derece ama daha ışık alamadım yazın kuru alanına çıkıyordu orada uyuyordu ama şimdi yarı karada yarı suda uyuyor o yüzden bana orta fiyatlı bir ışık önerirmisiniz.Ve son olarak kaplumbağam şu an 6 -7 aylık kabuğu birazcık büyüdü o bir önceki konudaki yumuşama da gitti ama kabuğunun yeşilliği biraz kayboldu fırça ile fırçalamam mı lazım yoksa başka bir sorun mu var ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Konuyu telefondan açınca ikinci resmi ekleyemedim düzenlerseniz sevinirim .
Konuyu telefondan açınca ikinci resmi ekleyemedim düzenlerseniz sevinirim .