Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamın Gözleri Çok Şiş

Aras ege

Yeni Üye
Merhaba 4 ay önce bir kaplumbağa sahiplendim çok enerjikti en başlarda havaların ısınmasıyla birlikte klima açılmaya başladı ben onu akıl edemedim ve ponçik hep o oda da kaldı 3 hafta önce gözlerinde şişme başladı ben de hemen su ısıtıcı aldım ve uvb lamba alıp kurdum sonrasında gözlerini serum fizyolojikle yıkayıp terramycin uygulamaya başladım günde 2 kere başlarda iştahı iyidi suyada giriyordu sonra hareketsizleşmeye başladı derken gözü aralandı ve yemek yedi tekrardan ancak sonra yavaş yavaş tekrar şişmeye başladı gözleri son 1 haftadır yemek yemiyor suya girmiyor ve 3 4 gündür ara ara ağzını açıp kapatıyor veterinerede götürdüm tedaviye devam edin diye bizi eve yolladı ne yapabilirim su an su ısısı 30 derece üzerinide örtüyorum4 parmak aralık bırakıyorum hava için

Ekli dosyalar

• IMG_6885.webp
    IMG_6885.webp
    336.7 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_6839.webp
    IMG_6839.webp
    238.3 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6874.webp
    IMG_6874.webp
    981.1 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_6583.webp
    IMG_6583.webp