Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Sadece küçük bi akvaryum ve petshoptan aldığımız yem var başka bi şey kullanmadıkNasıl koptu?
Akvaryum ölçüleri nedir?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Kullandığınız bütün yem, takviye, ekipman, su düzenleyici ne varsa hepsinin görselini atın.
Akvaryumun bir görselini atın.
Temel seviyede neler almalıyız?Nasıl koptu?
Akvaryum ölçüleri nedir?
Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?
Kullandığınız bütün yem, takviye, ekipman, su düzenleyici ne varsa hepsinin görselini atın.
Akvaryumun bir görselini atın.
Kaplumbağa için gerekli olan malzemeler.Temel seviyede neler almalıyız?
![]()
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı
Eheim Jager 100W Thermocontrol Akvaryum Isıtıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
![]()
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S
Jingye 6100F Şeffaf İç Filtre Beyaz 6W 500L/S en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Fluval Akvaryum Elyafı 100 gr
Fluval Akvaryum Elyafı 100 gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Sera Raffy P Sticks - Kovadan Bölme 100gr
Sera Raffy P Sticks - Kovadan Bölme 100gr en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Tropical Supreme Akvaryum Su Düzenleyici 30+20ml
Tropical Supreme Akvaryum Su Düzenleyici 30+20ml en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Sera Toxivec 50ml Su Düzenleyici
Sera Toxivec 50ml Su Düzenleyici en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
![]()
Seachem Prime 250 ml - Su Hazırlayıcı
Seachem Prime 250 ml - Su Hazırlayıcı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
O filtreyi kullandım yatay değil dik kullanmak lazım.Aquawing 320f almayı düşünüyorum filtrede 80litre için çevirebilir mi hemen bozulurmu yada yukardaki filtre nasıl fiyat performans bişey istiyorum 200 liralık bişey olursa zaten 80 litrenin içinde 10cm kadar beslemeyi düşünüyorum ozamana kadar kırar bence o yüzden pahalı bişey almak istemiyorum