Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu akvaryum degil. Bunun ismi ölüm kabı.Akvaryumu şimdilik bu şekilde ısıtıcı ve ısıtma lambası yok yem olarak tropikal gammatus kullanıyorum bide deep fix diye de bi jel kullanıyorum
![]()
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70
Knitex Ktx-2829 Renkli Masa Lambası Mandallı-70www.nalburcum.net
![]()
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok - Fiyatı, Yorumları
Mikasso K2 Kbl061 28w E27 2700k Sarı A55 Halogen Kapsüllü Ampul Sarı Işık E27 Halogen Ampul 28 Watt Yok yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı
Tetra HT 100W Elektronik Akvaryum Isıtıcısı en kaliteli ve uygun fiyatla atakanpetshop.com'da! Hızlı kargo ve güvenli alışveriş ayrıcalıklarıyla ihtiyaçlarınızı indirimli fiyatlarla karşılayın!atakanpetshop.com
Söyledik ya yapman gerekeni.Hayır bi belirtisi yok yemini yiyor yüzüyo gördüğüm bi halsizliği yok sadece kabuğu çok garip gözüküyo ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum açıkçası
Bilader yanlış bilgi verme artik sus ya lütfen. Bana veya cem admine yaz. Foruma hicbirşey yazma şuanlıkTek seferlik akvaryumundan su alın bı kaba koyun o suyu sonra ona tuz atın
Kaplumbağanın kendi diş fırçası olacak temiz olacak orta yumuşak sertlikte yipratmadan bastırmadan fırçalayın sonra fotosunu atın
Ne yapmam gerekiyorKlor sudan mantar
Yuvayı kurup ekipmanlari halledin.Ne yapmam gerekiyor
Anladım anladım akvaryumu kurmam gerekiyo ben ekstra yapabileceğim yada değişik bi mama o tarz bi şey var mı diye tekrar sordum teşekkür ederim cevaplarınız içinHala ne yapmam gerekiyor diye soruyor musunuz? Tum interneti talan etseniz ulaşamayacaginiz bilgiyi size verdim hala ne soruyorsunuz.
Rica ederim durumdan haberdar edin.Anladım anladım akvaryumu kurmam gerekiyo ben ekstra yapabileceğim yada değişik bi mama o tarz bi şey var mı diye tekrar sordum teşekkür ederim cevaplarınız için
Son bi şey daha sorabilir miyim uv ışık da almam gerekiyor muRica ederim durumdan haberdar edin.
Bide gıda kabı demiştiniz o nedir acabaRica ederim durumdan haberdar edin.
Şuan piyasada olanlarlar zararli. Hayvanı öldürüyor.Son bi şey daha sorabilir miyim uv ışık da almam gerekiyor mu