selam arkadaşlar
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bilgili arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum kapluşumu 4-5 ay kadar ölüm fanusunda besledim ne yazıkki
son bi aydır durgunlaştı bazen yem yemez oldu bende araştırmaya başladım bunun yanlış olduğunu öğrenir öğrenmez akvaryum ekipmanlarını tamamladım. Ama gözleri şişti açamaz oldu alt kısmında pembelikler var sanırım akciğer enfeksiyonuna yakalandı terramiycin sürmeye başladım az bişi aralamaya başladı gözlerini akvaryuma geçtiğinden beri yüzmesi hızlandı yem yemesinde bi problemi yok sadece göz sorunu var sanırım ama beni asıl endişelendiren kabuğunun durumu elimden geldiğince net çekmeye çalıştım fotografını.Sanki kabuk değiştirmiyo da ince bi tabaka halinde soyuluyo kabuğunun tortularını suyun dibinde görünce çok endişelendim pek bi bilgimde olmadığından yardım istiyorum korkulca bişi var mı neler yapabilirim
şimdiden ilginize teşekkür ederim.
mailto:/img824/3181/070920101381.jpg
Edit tubidik: Konu hastalık sağlık kategorisine taşındı.
konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bilgili arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum kapluşumu 4-5 ay kadar ölüm fanusunda besledim ne yazıkki
mailto:/img824/3181/070920101381.jpg
Edit tubidik: Konu hastalık sağlık kategorisine taşındı.