Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Petshopların dediklerini dinlemeyin. Metilen mavisini suya damlatacaksınızMerhaba kabuk boyu 4.6 cm , evet biraz dekor olarak deniz kabuğu ve çakıl vs var hepsini kaldırsam mı acaba? Metilen mavisi yok bize satan kişi çok zararlı demişti kullanmaya cesaret edemedim. Gentayı gözüne mi damlatacağım ve metilen mavisini nasıl kullanacağım?
Cem Bey merhaba, genta damla aldım metilen üç tane yerde bulamadım. Az olan ki kendisini iyi hissetsin diye koyduğum çakıl taşı deniz kabuğu ve altına girip uyumayı çok sevdiği yaprağı kaldırdım.Eczaneden genta yada gentagut göz damlası alın.
Hayvanın ve akvaryumun genel resmini çekip atın bakayım.
Kabuk boyu kaç cm idi?
Hayvanı dışarıda gezdirme suyun temiz olmaması. Dekor, çakıl aralarına giren pisliklerden kaynaklı bakteri kolonileri kulak iltihabına sebep olur.
Metilen mavisi var mı?
Teşekkür ederim henüz metilen bulamadım ama azıcık dekorları kaldırdım onları da seviyordu bence inanın çok üzgünümPetshopların dediklerini dinlemeyin. Metilen mavisini suya damlatacaksınız
O yeşil kapta mı besliyorsunuzCem Bey merhaba, genta damla aldım metilen üç tane yerde bulamadım. Az olan ki kendisini iyi hissetsin diye koyduğum çakıl taşı deniz kabuğu ve altına girip uyumayı çok sevdiği yaprağı kaldırdım.
Eski plakalar açılıp içi olduğu gibi kireç bağlamış.Kabuk bana beyazlamaya yakın solmuş gibi geldi neden olabilir