Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Bu iki gündür 2 tane cahille ugrasiyorum.Aynen konu sahibi ilgili emekler boşa gitmiyorbazen garip tipler odun kafalılar var
Çok teşekkür ederim, 28 watt halojen bunu verdiler bugün, ise yararsa kullanayım. 52 lik ve lamba sepette şimdi buldum ama zaten 28 lik olan linkte yok kalmamis, eğer bu işi görürse 52 lik ile lambayı ikisini alacam hemenLamba olarak bu şekil mandallı metal çanaklı lamba kullanıyoruz.
Ampul ise yazın 28Watt kışın 52Watt kullanıyoruz.
Aldım diğerleriniOnu bı duya takin lambaya sonra birkaç dk geçsin elinizi yaklastirinca sıcaklık vuruyorsa ısıtma lambasıdir
dediğiniz gibi isi veriyor, görselini attiginiz diğer lamba ampul Pvc yide aldım hemen, gelir gelmez sizlere atacağımBide denedikten sonra yine birkaç dk bekleyin sıcak olur elinizi yakar zaten hemen ısınır birkaç snyede anlarsınız
Evet bu uygundur.Çok teşekkür ederim, 28 watt halojen bunu verdiler bugün, ise yararsa kullanayım. 52 lik ve lamba sepette şimdi buldum ama zaten 28 lik olan linkte yok kalmamis, eğer bu işi görürse 52 lik ile lambayı ikisini alacam hemen
Rica ederiz ne demek.Aldım diğerlerini
dediğiniz gibi isi veriyor, görselini attiginiz diğer lamba ampul Pvc yide aldım hemen, gelir gelmez sizlere atacağımçok keyifliydi sizinle sohbet hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz için çok teşekkürler
![]()
Bende belki ilk defa keyif aldım bir konuda görev değil umarsamayiz ama yardım etmek gonulluk işteAldım diğerlerini
dediğiniz gibi isi veriyor, görselini attiginiz diğer lamba ampul Pvc yide aldım hemen, gelir gelmez sizlere atacağımçok keyifliydi sizinle sohbet hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz için çok teşekkürler
![]()
Aynısını kullandım. Doğru bakımda hayvan hızlı büyür bununla ancak 2026 baharına kadar idare edersiniz. Profil resmimdeki akvaryum bundandır. Yarı plexi yarı cam bir ürün.Yıkadım herseyi çıkardım, arkafon vs dekor, bu akvaryumu alırken ithal cam dediler
Sağlıklı buyusun de değiştiririz napalim artık, yeni yeni ogrendik bazı bilgileri şimdilik bizi idare ederAynısını kullandım. Doğru bakımda hayvan hızlı büyür bununla ancak 2026 baharına kadar idare edersiniz. Profil resmimdeki akvaryum bundandır. Yapı plexi yarı cam bir ürün.