Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamız suya kendini birakiyor

Aynen konu sahibi ilgili emekler boşa gitmiyor 🙂 bazen garip tipler odun kafalılar var

Aynen konu sahibi ilgili emekler boşa gitmiyor 🙂 bazen garip tipler odun kafalılar var
Bu iki gündür 2 tane cahille ugrasiyorum.

Adam laf anlamiyor.

En basitinden internete yazsa uvb zararlı mı diye bütün sitelerde zararları yazıyor.

Usulünde kullanılırsa iyi olur ama ne piyasada oyle bir lamba var nede insanlarda o bilgi o yuzden şuan onermiyorum.

Ama kısa doğru cozulecek umarım sipariş bekliyom bende.

Lamba olarak bu şekil mandallı metal çanaklı lamba kullanıyoruz.

Ampul ise yazın 28Watt kışın 52Watt kullanıyoruz.
Çok teşekkür ederim, 28 watt halojen bunu verdiler bugün, ise yararsa kullanayım. 52 lik ve lamba sepette şimdi buldum ama zaten 28 lik olan linkte yok kalmamis, eğer bu işi görürse 52 lik ile lambayı ikisini alacam hemen

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 7
Onu bı duya takin lambaya sonra birkaç dk geçsin elinizi yaklastirinca sıcaklık vuruyorsa ısıtma lambasıdir

Bide denedikten sonra yine birkaç dk bekleyin sıcak olur elinizi yakar zaten hemen ısınır birkaç snyede anlarsınız

Onu bı duya takin lambaya sonra birkaç dk geçsin elinizi yaklastirinca sıcaklık vuruyorsa ısıtma lambasıdir
Aldım diğerlerini
Bide denedikten sonra yine birkaç dk bekleyin sıcak olur elinizi yakar zaten hemen ısınır birkaç snyede anlarsınız
dediğiniz gibi isi veriyor, görselini attiginiz diğer lamba ampul Pvc yide aldım hemen, gelir gelmez sizlere atacağım ☺️🙏🏻 çok keyifliydi sizinle sohbet hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz için çok teşekkürler🙏🏻

Çok teşekkür ederim, 28 watt halojen bunu verdiler bugün, ise yararsa kullanayım. 52 lik ve lamba sepette şimdi buldum ama zaten 28 lik olan linkte yok kalmamis, eğer bu işi görürse 52 lik ile lambayı ikisini alacam hemen
Evet bu uygundur.

52lik olanı kışın kullanıyoruz ama şimdi alıp stok yapabilirsiniz. Yedekli olmasında fayda var 1000saat ömrü var.

Aldım diğerlerini

dediğiniz gibi isi veriyor, görselini attiginiz diğer lamba ampul Pvc yide aldım hemen, gelir gelmez sizlere atacağım ☺️🙏🏻 çok keyifliydi sizinle sohbet hepinize çok teşekkür ederim, desteğiniz için çok teşekkürler🙏🏻
Rica ederiz ne demek.

Piyasada ürün olmaması ve sınırlı stok olmasından dolayı ürün bulmak zor.

Umarım yanlış ürün göndermezler.

Aldım diğerlerini

Bende belki ilk defa keyif aldım bir konuda görev değil umarsamayiz ama yardım etmek gonulluk işte

Yıkadım herseyi çıkardım, arkafon vs dekor, bu akvaryumu alırken ithal cam dediler
Aynısını kullandım. Doğru bakımda hayvan hızlı büyür bununla ancak 2026 baharına kadar idare edersiniz. Profil resmimdeki akvaryum bundandır. Yarı plexi yarı cam bir ürün.

Son düzenleme:
Aynısını kullandım. Doğru bakımda hayvan hızlı büyür bununla ancak 2026 baharına kadar idare edersiniz. Profil resmimdeki akvaryum bundandır. Yapı plexi yarı cam bir ürün.
Sağlıklı buyusun de değiştiririz napalim artık, yeni yeni ogrendik bazı bilgileri şimdilik bizi idare eder

Geri