Sinem_asgel
Yeni Üye
Bu forumdan çok faydalandım teşekkür ederim. Bir sorum oluştu. Ben İstanbul'a gideceğim ve uzun süre orada kalacağım. Otobüsle yaklaşık 20 saat sürüyor. Uçakla 1.5 saat. Kaplumbağamı uçakla götürmek çok istiyorum hem kendim hem onun pskolojisi için THY ve Pegasus siteleri hakkında hiç bilgi yok. Müşteri hizmetleriyle görüşmelerimde de olumsuz cevaplar aldım. Var mıdır bir yolu uçakta seyahat etmemizin?
Uçak olmazsa mecbur otobüsle gideceğiz. Onu fazla hareket edemeyeceği kadar ufak bir kutuya koymayı önermiş bazı arkadaşlar. Ve içinde sünger ve gazete parçalarıyla(susuz). Öyle yapacağım fakat kaplumbağaları uzun süre uyutacak veya uyuşturacak bir ilaç, iğne var mıdır yolculuk boyunca? Cevaplarsanız çok mutlu olurum iyi forumlar.
Uçak olmazsa mecbur otobüsle gideceğiz. Onu fazla hareket edemeyeceği kadar ufak bir kutuya koymayı önermiş bazı arkadaşlar. Ve içinde sünger ve gazete parçalarıyla(susuz). Öyle yapacağım fakat kaplumbağaları uzun süre uyutacak veya uyuşturacak bir ilaç, iğne var mıdır yolculuk boyunca? Cevaplarsanız çok mutlu olurum iyi forumlar.