Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağamla yolculuk hakkında

Sinem_asgel

Yeni Üye
Bu forumdan çok faydalandım teşekkür ederim. Bir sorum oluştu. Ben İstanbul'a gideceğim ve uzun süre orada kalacağım. Otobüsle yaklaşık 20 saat sürüyor. Uçakla 1.5 saat. Kaplumbağamı uçakla götürmek çok istiyorum hem kendim hem onun pskolojisi için :) THY ve Pegasus siteleri hakkında hiç bilgi yok. Müşteri hizmetleriyle görüşmelerimde de olumsuz cevaplar aldım. Var mıdır bir yolu uçakta seyahat etmemizin?
Uçak olmazsa mecbur otobüsle gideceğiz. Onu fazla hareket edemeyeceği kadar ufak bir kutuya koymayı önermiş bazı arkadaşlar. Ve içinde sünger ve gazete parçalarıyla(susuz). Öyle yapacağım fakat kaplumbağaları uzun süre uyutacak veya uyuşturacak bir ilaç, iğne var mıdır yolculuk boyunca? Cevaplarsanız çok mutlu olurum iyi forumlar.

RE: KAPLUMBAĞAMLA YOLCULUK HAKKINDA

Havayolu firmalarını arayarak canlı hayvan taşıma mevzuatlarını öğrenmek mümkün.

Cvp: KAPLUMBAĞAMLA YOLCULUK HAKKINDA

Sinem öncelikler forum kulları gereği Konu başlıkları ve yorumları yazarken tamamen büyük harf kullanmamaya dikkat edelim.

'D2.Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için kesinlikle büyük harf kullanarak yazı yazmayınız.'

Bu amaçla yapılmamış olsa bile Moderatörler ya da yöneticiler tek tek bu yazıları düzeltmek zorunda kalıyor.

Seyahat konusuna gelirsek;
Emre'nin söylediği gibi uçuşu gerçekleştireceğin havayolu firmalarını arayarak bilgi alabiliyorsun. Eğer olumsuz cevap alıyorsan dikkate almalısın. Otobüs yolculuğunda kutu içerisine kuru havlu koyarak yolculuğu yapabilirsin, Detaylı anlatım konular içerisinde var. Herhangi bir iğne ya da ilaç kullanıldığını duymadım. Seyahat sonrası hazır sisteme dahil olması yorgunluğu atmasına yardımcı olacaktır yani uygun su sıcaklığı sağlanmış akvaryum.

Cvp: Kaplumbağamla yolculuk hakkında

mailto:/forum/Konu-kaplumbagalar-yurt-disina-nasil-cikarilir.html?highlight=evcil+hayvan+ta%c5%9f%c4%b1ma

Bu konuda firmaların mevzuatları ile ilgili bilgiler mevcut. Ancak genede danışmalı.

konuyu rahat bulmamız açısından ben kuralları ayrı konuya taşıdım.
mailto:/forum/Konu-ucakla-hayvan-tasima-proseduru.html

Aslında alışkanlık olsa gerek başlık dahil tüm yazılarımı büyük harfle yazmıştım sonra silip baştan yazdım.Başlığı düzeltmeyi unutmuşum çook özür dilerim bir daha olmaz özür dilerim:) Dediğiniz gibi komandomu havlulu kutuya koyup otobüsle götürmeye karar verdim. (Hava yolu şirketlerinin minik bir kaplumbağaya izin vermemesi çok komik bir durum, mantığını çözemedm

Hayvan taşıma ile ilgili ek bir bilgi. Taşınacak hayvanın türü ne olursa olsun. Mutlaka 1 gün önceden aç bırakılmalıdır. :smile:

Geri