Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağanın yeni yuvası...

angerinthedark

Yeni Üye
Katılım
9 Ağu 2010
Mesajlar
11
Arkadaşlar elimden gelenin eniyisini yaptım sizce eksiklerim neler? yorum yaparsanız sevinirim..
mailto:/g/fotoraf0001k.jpg/
 
arkadaşım elinden geldiğince yapmışsın güzel olmuş ayrıca bide yeşilllik eklemeye çalış içine..hazır akvaryum bitkileri var balıkçılarda ve petshop'larda...
 
Hoş geldiniz :)
Akvaryum olsa daha güzel olurdu tabii ama düşünüp elinizdeki imkanlarla bunu hazırlamanızda güzel :) Elinize sağlık hoş olmuş.
 
bu aslında geçici biraz idare etsin ileride akvaryumda alırım zaten.Ölüm faunusundaydılar daha önce bitanesi ölünce bende araştırdım internetten elimden gelen de şimdilik bu teşekkürler..
 
çok saolun içim rahatladı bi uv lambam eksik onuda kışa doğru takıcam şimdilik güneşe çıkarma imkanım var
 
Cvp: Kaplumbağanın yeni yuvası...

Harika bir yuva olmuş. :) Renkli taşları içerisinden çıkarmalısınız onun yerine kum veya midye kırığı kullanabilirsiniz. Pet-shoplar da makul bir fiyata bulabilirsiniz kilosu 3-6 lira arası olması lazım. Kuru alana çıkmakta zorlanmıyorsa harika bir yuva ama ben yine de maddi durumunuz mümkünse küçük te olsa bir akvaryuma geçmenizi öneririm .
 
Geri
Üst