Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağlar için filtre önerisi ?

Buseeeeeee

Bronz 4 Üye
suyun temizliği için filtre önerir misiniz arkadaşlar ? Sunsun tarzında olanlardan istemiyorm akvaryumun çok büyük değil ve suyu çok dalgalandırıyo onlar daha önce denemiştim başka öneri yaparsanız sevinirim. 2 adet kaplumbağın var biri 7 cme ulaştı diğeri 4 cm. Akvaryumumda 50*40*30 olması lazım
IMG_2769.jpeg

suyun temizliği için filtre önerir misiniz arkadaşlar ? Sunsun tarzında olanlardan istemiyorm akvaryumun çok büyük değil ve suyu çok dalgalandırıyo onlar daha önce denemiştim başka öneri yaparsanız sevinirim. 2 adet kaplumbağın var biri 7 cme ulaştı diğeri 4 cm. Akvaryumumda 50*40*30 olması lazımEkli dosyayı görüntüle 10584
Bu akvaryum küçük. Bunda olmaz. Daha büyük bir yuva gerekiyor. Hayvanlar yavruysa biraz idare eder. Kuru alandaki kırmızı dekoru çıkartın.

Su ısıtıcı ve ısıtma lambası var mı?

Son düzenleme:
Bu akvaryum küçük. Bunda olmaz. Daha büyük bir yuva gerekiyor. Hayvanlar yavruysa biraz idare eder. Kuru alandaki kırmızı dekoru çıkartın.

Kırmızı dekoru çıkarttım. Isıtıcı ve lambasıda mevcut . Filtrede var ama şuan yeterli gelmiyo. Akvaryum daha yeni yaza kadar bununla idare edeceğim daha çok büyük değiller

Bu iki filte ufak akvaryumalr için uygun suyu çok dalgalandırmaz. İlk attığım liktekini tavsiye ederim. Hazne temizliği çok kolay.

suyun temizliği için filtre önerir misiniz arkadaşlar ? Sunsun tarzında olanlardan istemiyorm akvaryumun çok büyük değil ve suyu çok dalgalandırıyo onlar daha önce denemiştim başka öneri yaparsanız sevinirim. 2 adet kaplumbağın var biri 7 cme ulaştı diğeri 4 cm. Akvaryumumda 50*40*30 olması lazımEkli dosyayı görüntüle 10584
Eheim biopower 240 tavsiye ederim. Sağlam, kullanışlı ve akvaryum boyutunuza göre küçük yada büyük ebatlarda çeşitli kullanım olanakları sunar. Şimdiki tecrübem olsa ilk bunu alırdım. Ömürlük akvaryum dahil tüm geçici ve kalıcı akvaryumunuzda kullanırsınız.

Geri