Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kaplumbağlarıma iyi bir ev arıyorum

tortorlar

Yeni Üye
Merhaba,

Adınız Soyadınız:Gökçe B. Tüzel
Kaplumbağanızın Yaşı: 3
Kaplumbağanızın Boyu: 14cm ve 12cm
Kaplumbağanızın Cinsiyeti: dişi ve erkek
Kaç tane kaplumbağa: 2 (60X60 küp şeklinde bir yuva. iç filitre, ısıtıcı ve tırmanma kayası dahil)
Oturduğunuz il-ilçe: Ankara-Emek
Neden vermek istiyorsunuz: bir arkadaşım bakamadığı için onun kaplubağlarını almıştım. onlar çok hızlı büyüdüler. yaşam alanlarını onlar büyüdükçe büyütmeye çalıştım. astımlı bir küçük kızım var ve kış aylarında nem ve konu onu rahatsız ediyor.
cinsiyetleri belirginleşti ve üreme davranışı gösteriyorlar. ancak ben onlara uygun ortam sağlayamıyorum. maddi ve manevi olarak zorlanıyorum. kızımın astımı var, sürekli su değiştirmezsem koku onu rahatsız ediyor.
Ücret: yok
Resim:
/Kaplumbağa dışında almak-satmak istediğiniz:

Cvp: Kaplumbağlarıma iyi bir ev arıyorum

Ben bakabilirim Ağrıda ikamet etmekteyim.Kargolar kabul etmiyor bildiğim kadarıyla ama otobüs ile yollarsanız alabilirim.

umarım onlara çok iyi bakabilecek birisini bulursunuz..

Ankara da olsam almak isterdim.

Merhaba..
Ben de ankarada yasamaktayım ve evde oturuyorum.Su anda baktıgım 2 tane kaplumbagam var.Hatta birini yine buradan sahiplendim.Uzun zamandır onlarla birlikteyim.Eger hala vermeyi düşünüyorsanız ben almak çok isterim.Nasıl bir ortam sagladıgımı da size gösterebilirim.Umarım yardımcı olmak için geç kalmamısımdır.

Herhangi bir cevap gelmedi acaba sahiplendirildi mi kaplumbagalarınız?

Arkadaşa özelden mesaj attınız mı peki? Cevap vermedi mi?

Jadeite' Alıntı:
Arkadaşa özelden mesaj attınız mı peki? Cevap vermedi mi?

Mesaj attım bende cevap beklemekteyim.Belki kaplumbagaları bir yuvaya kavusmustur o yüzden bakmıyordur beklemekteyim :)

Geri