Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluş, koyu yerlere gidiyor

matematik

Yeni Üye
Kaplumbağam Dipsi, sürekli koyu yerlere gidiyo mesela kanepenin altı, siyah yerler falan. Sarı rengi seviyolar diye biliyorum ama niye hep karanlık yerlere gidiyor Dipsi? Sizce garip mi

Cvp: Kapluş, koyu yerlere gidiyor

hayvan kendini güvende hissedecek yerlere kaçar. yalnız akvaryumdan çıkarmasan iyi olur sonuçta su canlıları olmaları bir yana gittiği yerlerdeki toz ve kirler hastalanmasına neden olur. bu arada tükürük bezlerinin olmayışı hayvanların su ihtiyacını daha da artırır.

Korktuklarında ve alışma süreci yaşadıklarında bu sıklıkla oluyor. Benim Michelangelo'da sürekli midyelerin içine girip orada dururdu saatlerce şimdi hiç oralı değil :)

Hayvan akvaryumdan yani kısmen huzurlu olduğu yerden çıkarılıp kuru bölgeye bırakıldığı için kaçıp saklanmaya çalışıyor. Stres altında.

Hayvan saklanmaya calisiyor. Dusunsenize bumbuyuk bir evdesiniz yaniniza ejderhalar var. Ejderhalardan en kucugu 1 metre. Size bir sey yapmiyorlar ama ne yapip yapmadiginza bakiyolar. Siz kacmazmiydiniz? Ben kacardim valla :)

ecem senden de iyi çizgi film senaristi olurmuş. hemen hikaye yazmışsın.:smile:

Geri