Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşlarınız Kaç Aylık veya Yıllık?

ömer y.

Bronz 2 Üye
arkadaşlar çok merak ettim kapluşlarınınz kaç aylık veya yıllık :) ?

Cvp: kapluşlarınız kaç aylık vaya yıllık ?

7-8 aylık :) Yazın doğum günü partisi var onun :33:

pastada alın o zaman :)

Evde yapacağım,karidesli pasta :D

Nisan'da 7 yaşını dolduracak Pakize'm :)

üstünede mum koyun onun yerine siz hüflersininz :)

ömrü dahada uzun olur inş..

haha :D öyle yapacağız artık... Pakize bey Küçük kapluşlarımızın abisi :) Hatta babası yaşında da diyebiliriz :D

Cvp: kapluşlarınız kaç aylık veya yıllık ?

kaplumbağalar 3 yaşından itibaren yavruladıklarına göre dedeleri bile olabilir :D ,Pakize'yi yerden yere vurdum vallahi özür diliyorum kendisinden,Allah uzun ömürler versin :)

Benimkiler 5 Yıllık ama çok hastalık geçirdikleri için bir bebek kaplumbağalardan farkları yok :(

Evet hastalık geçirince öyle oluyor maalesef :( Şuan 8cm olması gereken kaplumbağam 4,6cm :(

Cvp: Kapluşlarınız Kaç Aylık veya Yıllık?

gçmiş olsun o zaman size..

üzüldüm valla...

Üzücü olsa da iyileşmesini görmek beni mutlu ediyor doğrusu :) İnşallah hiç bir kaplumbağanın başına hastalık,kaza vs. gelmez.Benim kapluşum aldığımda ölümden döndü,kabuğunda mantarı vardı.Bir veteriner ölümcül olduğunu falan söylemişti,onu atlattık,daha sonra akciğer enf. kaptı,o hastalığında bir kısmı bitti.Birde şu ara mineral eksikliği var neyse ki o büyük bir sorun değil.Birde anormal hareketleri var.Örn: bazen suyda ters yüzüyor..Ben hayret ediyorum bu kadar hastalıkla nasıl mücadele edebildi parmak kadar olmayan boyuyla :D İnşallah bir daha hastalık geçirmez :)

1 yaşını doldurmasına 2 ay kaldı, yavaş yavaş cinsiyet özellikleri belli oluyor. Sanırım erkek :)

Evet, ben de erkek olmasını istiyorum uzun tırnaklar çok karizmatik duruyor :33: Ama tabi ki önce sağlık ve huzur sonrası önemli değil :)

Eğer prensesim yaşasaydı 2 ay sonra 1 yaşında olacaktı :( Donatello ise 6-7 aylık. Cinsiyet tayini için daha erken ama bana dişi olacak gibi geliyor :)

Prenses için çok üzüldüm :( Benimde ölen kaplişim Gazoz 9-10 aylık olacaktı şimdi :'(
Donatello'ya sağlık ve uzun ömür dilerim,tabi tüm kapluşlara :)

Böcük 4 aylık Koca Kafa ise 3 aylık. Yani tabi bendeki süreleri bu. Ben aldığımda çok küçük değillerdi. Özellikle Koca Kafa'nın maşallahı var. Büyüdükçe büyüyor.

Geri