Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Kapluşlarınız Kaç Aylık veya Yıllık?

Cvp: Kapluşlarınız Kaç Aylık veya Yıllık?

Teşekkür ederim Melis hanım :)

Bende kalalı 1 ay oldu.Sanırım 3-4 aylık.4 cm boyu var ama mm'side var.Umarım tüm kaplumbağalar hiç hastalık geçirmeden 30'unu tamamlar. :) Bana erkek gibi geliyor.Tırnakları uzun gibi.Dişi olsada fark etmez.:)

Bazen alıp mıncırmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu kadar sevdirir mi bir hayvan kendini ya. :) Ayaklarını uzatınca ısırmak geçiyor içimden. Tabi sadece içimden :D

Benimkilerde yaklaşık 6 aylıklar. Aslında kabuk boylarını bende bir ara ölçmeliyim. Evde değilken aklıma geliyor, sonra unutuyorum. Büyük olan kabuk değişiminin son evrelerine geldi. Alttan gelen oluştu, şimdi üzerlerindekiler yavaş yavaş dökülüyor.
Veteriner emin olmamakla birlikte biri dişi değieri erkek diyor. Öyle çıkarsa çok şanslı olacağım. Tabi önemli olan sağlıklı ve uzun bir ömür :)

Kasım ayında geldiler o zaman 1 aylıklardı 5 aylık oldular bu ayla birlikte. :) kabuk cm leri 9 cm 7 cm 6,5 cm

benim kapluşlar yaklaşık 6 aydır bende aldıklarımda küçüklerdi şu an kızım 9 cm ulaştı sayılır sadece kabuk boyu erkeğimde 8 cm di en son ölçtüğümde:smile:

Geri