Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!1 yıl önce balıklarımı beslediğim akvaryumum vardı balıklarımı verince yerine kaplumbağa aldım. orta büyüklükte akvaryumda besliyorum. su ısısı ve dinlenmeleri için kayaları da var. hasta olan melom suya çok nadir iniyor. indiğindede baloncuk çıkarıyor sanki ağzını fazla açamıyormuş gibi hissediorum. vitamin kullanmadım. kurutulmuş kurt ve karides, ıspanak marul aradada haşlanmış tavuk verdiğim oluyorecemkoten' Alıntı:Melis hanım bakım şartlarınızı yazar mısınız ?
gökomelo' Alıntı:1 yıl önce balıklarımı beslediğim akvaryumum vardı balıklarımı verince yerine kaplumbağa aldım. orta büyüklükte akvaryumda besliyorum. su ısısı ve dinlenmeleri için kayaları da var. hasta olan melom suya çok nadir iniyor. indiğindede baloncuk çıkarıyor sanki ağzını fazla açamıyormuş gibi hissediorum. vitamin kullanmadım. kurutulmuş kurt ve karides, ıspanak marul aradada haşlanmış tavuk verdiğim oluyor