Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

kapluşum bıdırcanı üzülerek sahiplendiriyorum

duygu1111

Bronz 5 Üye
Merhabalar,

Daha yaklaşık bir buçuk senedir bıdırcanla birlikteyiz. Ömürlük akvaryumu da yeni kurmuş olmama rağmen okulum tahmin edebileceğimden çok daha fazla yoğunlaştı ve önümüzdeki seneden sonra şehir dışına yerleşme durumum olduğu için malesef güzel kızımı sahiplendirmekten başka çarem kalmadı. Bıdırcanı ilk aldığımda 4.5 cm kabuk boyuna sahipti. Şu an 13 cm ve dişi olduğunu tahmin ediyorum. İnsanlara çok alışıktır. Evdeki kimseden korkarak kaçmaz.
İstanbulda oturuyorum ve avrupa veya anadolu yakasına elden teslim edebilirim. Benim kadar iyi bakabilecek birini bulmak istiyorum. Yemlerinin de tamamını yanında vereceğim ve eğer bıdırcanı almak isteyen kişi ilgilenirse akvaryum(95×40×50 boyutlarında ve 40×40×30 boyutlarında kuru alanı var), filtre(tetra tec 1200),ısıtıcı(jbl protemp 300w) ve diğer malzemelerden de istediklerini de uygun fiyata yanında verebilirim.

İletişim için [email protected] adresine mail atabilirsiniz. Teşekkürler

Kaplumbağayı istanbul dan bir arkadaş aracılığıyla ben alabilirim bende tokattayim ve 2ay kadar sonra istanbula geçeceğim

Çok emek verdin, bırakmana üzülüyorum. Sistemle beraber verde hayvan alıştığı konfordan kopmasın. Strese girmesin.

Benim için çok zor bir karar oldu Emre abi.. Kapluş CnrBuzz isimli kullanıcıya sahiplendirildi.

Geri